Website GTA V geüpdated met nieuwe screens en informatie

Over iets meer dan tien dagen is het zover! Dan wordt Grand Theft Auto V officiëel uitgebracht. En om ons alvast voor te bereiden heeft ontwikkelaar Rockstar Games weer nieuwe screens geplaatst inclusief een nieuwe artwork die te bewonderen is op de GTA V-pagina. Ook zijn er drie nieuwe secties toegevoegd aan de website.

De nieuwe secties die Rockstar Games toegevoegd heeft zijn ‘Exciting Music And Entertainment’ (= spannende muziek en entertainment), ‘Fitness & Relaxation’ (= fitness en ontspanning) en ‘Security & Peace Of Mind’ (= veiligheid en gemoedsrust). Ze tonen allemaal wat er mogelijk is in de aankomende nieuwe game. Bij de eerste gaat het over de muziek en tv-programma’s en series waar je in GTA V van zal kunnen genieten. De tweede gaat over allerlei sportactiviteiten waaraan je kunt deelnemen. En tot slot de derde sectie gaat over veiligheid van bijvoorbeeld je geld, maar ook door de Los Santos Police Department, ofwel de politie die in de game een grote rol gaat spelen.
Benieuwd naar de nieuwe informatie? Je leest het allemaal op de officiële Grand Theft Auto V-website.
Zoals op de review-pagina van de blog al te lezen was zal er op 20 september, drie dagen na de release van GTA V een review verschijnen. Graag wil ik duidelijk maken dat er geen spoilers in voor zullen komen, zoals informatie over missies. Wat in het artikel behandeld zal worden, is de graphics, de omgeving, de nieuwe voertuigen en de besturing hiervan inclusief de besturing van het personage enzovoort.
Is er iets specifieks dat je graag in het review zou willen zien, omdat je de game zelf nog niet hebt in die periode bijvoorbeeld? Stuur me gewoon een mailtje er vertel waar je meer over wilt weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in