Website GTA V opnieuw bijgewerkt met nieuwe informatie en screens

Met nog slechts drie dagen te gaan heeft ontwikkelaar Rockstar Games de laatste vier secties op de officiële Grand Theft Auto V-website beschikbaar gesteld, samen met zes nieuwe screens en een artwork. Het gaat er nu echt om spannen! Alle informatie, inclusief de set nieuwe screens is na de break te bewonderen.

De nieuwe secties die Rockstar Games heeft toegevoegd zijn als volgt:
Lovely Accommodations
Wanneer je in Los Santos wilt verblijven, heb je natuurlijk onderdak nodig. En waar kan dat nou beter dan in een door jou gekocht huis? Het is mogelijk om huizen te kopen in de stad, in de woestijnomgeving en natuurlijk in ‘The Hills’ nabij Vinewood.
Sightseeing & Celebrity
Los Santos, dat gebaseerd is op het Amerikaanse Los Angeles is dé plek waar alle beroemde sterren te vinden zijn. In Grand Theft Auto V is het dan ook zo dat deze sterren daadwerkelijk in de game voorkomen als persiflage! Alle roddels over Poppy Mitchell, MC Clip, Miranda Cowan en meer zijn te lezen.
24-Hours Convenience Stores
Om te zorgen dat je in leven blijft is het van groot belang dat je regelmatig de supermarkt bezoekt. Niet om te eten, maar om aan geld te komen. Er zijn drie winkelketen in heel de game beschikbaar om te overvallen: 24/7 Supermarket, Limited LTD Services en Rob’s Liquor.
Opportunity For The Upwardly Mobile
Los Santos is de stad van de mogelijkheden. Als je de juiste mensen tenminste kent.
Meer informatie is hier te vinden.
Zoals in de inleiding al te lezen was is er ook een nieuwe artwork beschikbaar. Deze kun je op onze GTA V-pagina vinden. Alle screenshots in volledig HD-formaat kunnen op de Downloads-pagina van Grand Theft Auto V worden gehaald.
Komende dinsdag 17 september wordt Grand Theft Auto V officiëel uitgebracht op de PlayStation 3 en Xbox 360. Er zijn al mensen die over de game beschikken en veel winkels laten mensen hem ook al kopen (mits men een pre-order heeft gedaan), maar probeer alsjeblieft niet op een illegale wijze aan GTA V te komen. Het is immers nog maar een paar dagen waar we over praten.
Een review verschijnt 20 september. Je kunt nog steeds suggesties doen voor wat er in moet komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in