Apple Special Event oktober 2013, dit moet je erover weten

Komende dinsdag zal Apple een Special Event gaan houden over waarschijnlijk een nieuwe iPad en iPad mini. Daarnaast gaat het gerucht dat er een nieuwe Apple TV zal worden aangekondigd met een upgrade van de hardware. En wellicht zal Apple ook met nieuwe Mac’s komen en misschien zelfs met een releasedatum voor de volgende Mac Pro.

Natuurlijk ben jij vast ook erg benieuwd naar de aankondigingen. Hoewel het nog niet zeker is of er een livestream zal worden aangeboden is de kans wel vrij groot. Vorig jaar was dit immers wel het geval en toen werd dat pas op de dag van het evenement bekend. Dus het is zeker weten mogelijk dat we hier dinsdag meer over te weten zullen komen. We houden je hier uiteraard van op de hoogte.
Hoe dan ook, Dutch Tech houdt je op de hoogte via Twitter. Tijdens het evenement zal op de blog een livestream van het Twitteraccount worden gebruikt zodat je gewoon hier kunt blijven. Na het persevenement proberen we zo snel mogelijk voor de nodige artikelen zorgen. Hoewel alles vorig jaar in één artikel werd gestopt, zal het dit keer anders worden gedaan:
  • Een artikel per productcategorie (nieuwe iPad en iPad mini, nieuwe Mac’s enz.)
  • Een artikel per besturingssysteem (iOS, iOS voor Apple TV en OSX)
  • Een artikel voor de statistieken
Houd de blog en mijn Twitter in de gaten voor meer informatie omtrent de aankondigingen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in