Symantec gaat nieuwe samenwerking aan met Claranet Benelux

Symantec gaat een nieuwe samenwerking aan met Claranet Benelux BV, leverancier van hosting-, netwerk- en applicatiediensten. Claranet breidt hiermee het dienstenportfolio uit met de Symantec Email Security.cloud-oplossing. Hiermee biedt Claranet zijn klanten vanaf nu ook complete beveiligingsoplossingen van zowel inkomende als uitgaande e-mailberichten met accurate en effectieve anti-malware, anti-spam, content-filtering en e-mail-encryptiediensten. Symantec Email Security.cloud-oplossingen zijn ontwikkeld om 100 procent bescherming te bieden tegen zowel bekende als onbekende virussen, in overeenstemming met de huidige SLA’s. Ook onderschept de oplossing 99 procent van alle spamberichten (95 procent van de e-mails met double-byte tekens).

“Symantec levert toonaangevende technologieën met zijn Email Security.cloud-oplossingen waarmee bedrijven complexiteit kunnen verminderen en productiviteit van werknemers kunnen verhogen. Tegelijkertijd vermindert de oplossing de kans op beveiligingsinbreuken en gegevensverlies en dwingt het een acceptabel gebruiksbeleid af met behoud van regelgeving,” aldus Ruud Joosten, Managing Director bij Claranet Benelux. “Claranet is trots om Symantec-oplossingen aan te bieden, aangezien ze extra waarde toevoegen voor onze klanten in Nederland.” 

Wouter Marien, Channel Sales Leader Benelux bij Symantec: “Claranet is een dynamische organisatie die goed aansluit bij de doelen van Symantec om bedrijven in de Benelux te beschermen. Symantec Email Security.cloud is gemakkelijk te integreren met het bestaande portfolio van Claranet en biedt bedrijven toegang tot specialisten die het belang van e-mail en goede dienstverlening begrijpen.”

Symantec Email Security.cloud-oplossingen helpen organisaties zich te bescherming tegen malware, spam, phishing, gerichte aanvallen, bulkmails en virussen die via e-mail verspreid worden, ook vermindert de oplossing de complexiteit van on-site-technologie. De belangrijkste kenmerken zijn:
  • Accurate en effectieve e-mailspamfilter en virusfilter
  • ‘Skeptic scanning’ beveiligt tegen spam, malware, phishing en gerichte aanvallen
  • Bescherming tegen phishing, spear-phishing en gerichte aanvallen door URL’s in e-mails te scannen en te testen op kwaadaardige inhoud
  • Betrouwbare diensten in de cloud, ondersteund door een wereldwijd team van beveiligingsexperts die 24 uur per dag beschikbaar zijn
  •  Geavanceerde encryptie, content-filtering en technologieën die gegevensverlies tegengaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in