Vanavond om 19:00 livestream Apple Special Event beschikbaar

Zoals al verwacht werd, gaat Apple vanavond een livestream aanbieden van het Special Event over waarschijnlijk de nieuwe iPads, Macs, iOS 7.1 en OSX Mavericks.

Het evenement, dat om 19:00 Nederlandse tijd begint, zal bekeken kunnen worden vanaf iedere Apple TV van de tweede en derde generatie (wellicht is hiervoor iOS 6 vereist). Ook wordt op Apple’s website een stream verwacht.
Kun je er niet bij zijn, geen nood! Want wij houden je ook op de hoogte via Twitter. Op de blog komt ruim van tevoren een gadget met een Twitter-stream dat aan mijn account linkt. Op die manier hoef je niets te missen van het evenement.
Het is niet de eerste keer dat Apple een livestream aanbiedt van een evenement. Tijdens WWDC 2013 en vorig jaar bij het ‘iPad mini’-evenement was dit ook al het geval. Van de keynote in september bij de aankondiging van de iPhone 5s, iPhone 5c, iTunes Radio en de releasedatum voor iOS 7 echter weer niet. Wat hier de reden voor is, weet men niet. Maar naderhand kon het wel teruggekeken worden.
We hopen op een goede presentatie met fantastische aankondigingen en zien je dan ook graag vanavond terug. Wil je je mening over de aankondigingen kwijt, dan kan dit in de daarvoor bestemde artikelen die later vanavond online zullen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in