Apple update Remote-app met iOS 7-interface

Apple bracht eerder vandaag versie 4 voor haar Remote-applicatie uit. De enige, maar toch belangrijkste wijziging waar iedereen op zat te wachten is dat de applicatie qua interface nu beter aansluit op iOS 7. Vrijwel iedere app van Apple is nu inmiddels al aangepast, op een paar na.

De applicaties van Apple lijken nogal langzaam te worden geüpdated. Na de release van iOS 7 eind september kregen alleen de AirPort-configuratie app en de Apple Store-app een nieuw interface. Alle andere apps bleven echter ongewijzigd. Wel was het icoon van de Zoek mijn iPhone-app gewijzigd, maar dat was dan ook alles.

Eindelijk, ruim een maand later zijn op drie na alle applicaties aangepast aan het nieuwe design van iOS 7. Vandaag was Remote aan de beurt. De update bedraagt slechts 20,2 MB en kan op ieder toestel met minimaal iOS 7 worden geïnstalleerd. Eerdere versies van iOS ondersteunt de appn niet meer. Bekijk onderstaande screenshots voor een impressie van hoe de applicatie er nu uitziet.
Links: alle apparaten met AirPlay-ondersteuning die aan staan, rechts: afstandsbediening voor Apple TV
Links: simpele en korte handleiding voor afstandsbediening, rechts: afspelen van muziek via AirPlay
Downloaden: Remote | gratis, universeel; iOS 7 en hoger vereist (iOS 7-geoptimaliseerd)

Ter informatie: voortaan zal niet meer worden aangegeven of een applicatie geoptimaliseerd is voor het 4-inch scherm van de iPhone 5+, iets dat we voorheen wel deden. In plaats daarvan wordt er nu getoond of een app aangepast is met het nieuwe design van iOS 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in