Synology introduceert RackStation RS814

Synology lanceert het RackStation RS814: een 1U, 4-bay NAS-server voor montage in serverracks. De RS814 is een krachtige en complete NAS die in combinatie met de uitbreidingsunit Synology RX410 tot 32TB aan opslagcapaciteit ondersteunt.

“De RS814 voorziet in de groeiende behoeften van zakelijke gebruikers, tegen een concurrerende prijs”, zegt Nicole Lin, product manager bij Synology. “Dankzij de combinatie van uitgebreide bedrijfsoplossingen met hoge prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, vormt de RS814 een goed gebalanceerde en betaalbare bedrijfsoplossing.”
De RS814 biedt een optimale prijs/prestatieverhouding. Dankzij een 1,33GHz processor behaalt de RS814 bij gekoppelde LAN-verbindingen een gemiddelde leessnelheid van 210MB/sec en een gemiddelde schrijfsnelheid van 130MB/sec (bij een RAID5-configuratie in een Windows-omgeving). Een ingebouwde FPU en 1 GB DDR3 RAM zorgen ervoor dat de RS814 hoge prestaties levert bij multimediabewerkingen en multitasking. Daarnaast is de RS814 uitgerust met een nieuwe hardware encryption engine, waardoor de lees- en schrijfsnelheden van bestanden die zijn versleuteld met AES 256-bit encryptie, tot 60% hoger liggen ten opzichte van zijn voorganger (RS812).
De betrouwbaarheid van de RS814 wordt vergroot door de ondersteuning voor de RS814 hot-swappable harde schijven en is voorzien van twee aparte Gigabit Ethernet-poorten. Indien een van deze poorten uitvalt, kunnen de verbindingstaken automatisch worden overgenomen door de tweede. Daarnaast is er een slot op de trays geplaatst, zodat harde schijven niet zonder toestemming verwijderd kunnen worden.
De RS814 draait op DiskStation Manager (DSM) 4.3, een intuïtief besturingssysteem dat vele mogelijkheden biedt om de productiviteit van gebruikers te verhogen en hun werk te vereenvoudigen, via een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking. De nieuwe versie van DSM (4.3) is het enige NAS-besturingssysteem dat zowel de ‘Best Choice Award’ als de ‘Media’s Choice Award’ heeft ontvangen op Computex 2013, waarbij het de hoogste waarderingen kreeg op alle gebieden, waaronder betrouwbaarheid, tevredenheid en waarde.
Kijk voor meer informatie over de Synology RS814 op:
Beschikbaarheid
De Synology RS814 is per direct wereldwijd leverbaar. De adviesprijs bedraagt €450 (excl. BTW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in