vrijdag 20 december 2013

Handige apps voor onderweg

Of je nu reist met het openbaar vervoer of iedere dag achter het stuur zit, sommige apps zijn altijd handig om te hebben. Maar weet je niet welke apps je moet hebben, dan helpt Autoscout24 je graag verder. De onderstaande apps zijn geschikt voor Android of iPhone en zeker een aanrader!

Google maps
Waren de eerdere edities van Google Maps niet optimaal geschikt voor iedere telefoon (iPhone en Windows Phone). Nu lijkt de app goed te werken. Even snel een route uitzoeken, de afstand bepalen of gewoon simpel navigeren? Het kan allemaal met Google Maps en het is nog gratis ook! Heb je geen navigatie in je auto of telefoon? Dan is Google maps een goed alternatief.

Flitsmeister
Een handige app voor als je lange afstanden maakt of onverwachts de weg op moet zonder dat je de weg kent. Met actuele verkeersinformatie ben je altijd op de hoogte van hinder op de weg en eventuele vertraging die je kunt oplopen. Mooie meevaller is dat deze app ook waarschuwt voor trajectcontroles en flitspalen die je onderweg tegenkomt. Dit kan je zomaar een aantal boetes schelen. Flitsmeister is niet alleen handig, maar ziet er goed uit en is gemakkelijk in het gebruik.

Waze
Waze is een hele leuke social navigatie app met wereldwijd zo’n 70 miljoen gebruikers. Het leuke aan Waze is dat je je vrienden kunt volgen tijdens hun rit. Daarnaast helpt Waze je met files omzeilen zodat je tijd en geld kunt besparen. Een simpele, leuke en sociale app. En gezien het aantal gebruikers en mogelijkheden zeker aan te raden.

Find My car
Ben je even vergeten waar je je auto had geparkeerd? Wees dan gerust, want met Find My Car hoef je niet eens meer moeite te doen om je auto te zoeken. De app werkt op twee manieren: ofje kunt via een sensor in je auto automatisch via bluetooth je gegevens opvragen óf je voert de parkeerlocatie in als een soort herinnering en laat de rest aan je app over. Een handige app, voor als je nogal vergeetachtig bent. Voor Android is car locator een vergelijkbare app.

Autoscout24 app
Snel en eenvoudig occasions vinden, waar je ook bent? Dat kan met de app van Autoscout24. Met deze gebruiksvriendelijk app kun je direct je gewenste occasion bekijken en reageren op advertenties. Daarnaast kun je ook gemakkelijk je eigen advertentie opstellen, foto’s uploaden en snel online plaatsen. En dat allemaal geheel gratis. Benieuwd naar deze app? Bekijk hier dan meer informatie over de Autoscout24 app.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten