Intel nu ook Inside FC Barcelona

Intel en FC Barcelona hebben een partnerovereenkomst gesloten die twee merken bij elkaar brengt met gemeenschappelijke waarden en ideeën op het gebied van innovatie en prestaties. Daarnaast spannen beide organisaties zich in om hun wereldwijde communities te ondersteunen.

“Voor Intel is dit meer dan alleen een sponsoring”, zegt Deborah Conrad, Intel chief marketing officer. “De technologieën die we gaan toepassen en de programma’s waar we samen aan werken, zijn ontworpen om van FC Barcelona een van de technologisch meest geavanceerde voetbalclubs ter wereld te maken. Daarnaast zullen we samen een reeks educatieve initiatieven ontplooien.”
Het partnerschap wordt ook gesymboliseerd door het nieuwe shirt van FC Barcelona, met het Intel-logo aan de binnenzijde. Dit is de allereerste keer dat het logo van een partner aan de binnenkant van de clubshirts is te vinden.  Het nieuwe shirt is vandaag onthuld door Deborah Conrad van Intel, Sandro Rossell, president van FC Barcelona, en de FC Barcelona-spelers Gerard Pique en Carles Puyol. De nieuwe shirts worden op 14 december voor het eerst gedragen, tijdens de La Liga-match tegen Villareal.
“FC Barcelona is enorm blij dat we kunnen samenwerken met een wereldmerk zoals Intel, dat belangrijke waarden met ons deelt op het gebied van innovatie en teamwork”, zegt Rossell. “Beide bedrijven zijn trendsetters in hun gebied en ik ben overtuigd van het belang van deze samenwerking, die veel verder gaat dan alleen een financieel sponsorschap.”
Tot de vandaag aangekondigde initiatieven behoren:
  • Toegang tot de nieuwste Intel-technologie voor studenten van de La Masia-academie.
  • De spelers en trainers van FC Barcelona krijgen de nieuwste 2-in-1 devices op basis van Intel-technologie, terwijl onderzoek, training en prestaties van de club verbeterd zullen worden met behulp van de nieuwste technologie.
  • In Camp Nou, het thuisstadion van FC Barcelona, zal nieuwe technologie worden ingezet om de beleving van fans te verbeteren.
  • Het educatieve netwerk dat FC Barcelona over de hele wereld heeft opgebouwd, zal worden voorzien van de nieuwste technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in