iTunes 12 dagen cadeau’s-app weer beschikbaar

Traditiegetrouw zal Apple dit jaar weer de bekende ‘iTunes 12 dagen cadeau’s’-app gaan gebruiken voor… 12 dagen gratis cadeau’s. Vorig jaar werd ook al aan de actie gedaan, waarbij voor iedereen wel iets bij zat wat interessant is. Natuurlijk is het de vraag wat Apple dit jaar allemaal gaat weggeven.

Apple heeft de applicatie vanzelfsprekend in een compleet nieuw jasje gestoken om in lijn te komen met iOS 7, plus veel gouden kleuren wat weer mooi aansluit bij de iPhone 5s in die kleur. Ook de bekende geanimeerde confetti wordt in de app gebruikt. Dankzij het ingebouwde pushnotificatiesysteem kun je de app een melding laten sturen zodra er een nieuw cadeau beschikbaar is.

Alles dat beschikbaar wordt gesteld via de app is beperkt geldig. Om precies te zijn 24 uur. Dus kijk sowieso dagelijks welk nieuw cadeau er op dat moment te vinden is. De periode waarin de content gratis ter beschikking wordt gesteld is van 26 december 2013 tot en met 6 januari 2014. Desalniettemin is het mogelijk dat er eerder al een cadeau zal worden aangeboden, zoals vorig jaar het geval was.
Screenshots van app-pagina in App Store

Downloaden: 12 dagen cadeaus | gratis, universeel; iOS 7 en hoger vereist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in