Prettige Kerstdagen en een geweldig 2014!

Het afgelopen jaar is voor Dutch Tech Blog een fantastisch en leerzaam jaar geweest. Uiteraard gaan we 2013 zoals vanzelfsprekend ook knallend uit. Hoewel er normaal pas rond maart een jaarverslag verschijnt (wat in 2014 ook zal zijn natuurlijk) wil ik toch heel graag wat interessante cijfertjes met jullie delen.

In 2013…
  • zijn er bijna 300 artikelen geplaatst – inclusief deze
  • zijn er 10 reviews geplaatst (op basis van de tag ‘review’)
  • heb ik samengewerkt met meer bedrijven dan ooit, waaronder Intel, Kaspersky Lab, MCS PR (die weer op zijn beurt samenwerkt met Synology, McAfee, Symantec en meer), MyTrendyPhone, Investintech en meer. Zij leverden persartikelen, maar ook producten om te reviewen. Hen wil ik dan ook hartelijk bedanken voor de goede samenwerking! En Intel bedank ik in het speciaal voor de uitnodiging van het Ultramobility [Press] Event afgelopen september.
  • is de mijlpaal van 100.000 views in totaal bereikt (op dit moment ligt het aantal boven de 130.000)
  • is er een totaal van meer dan 125.000 views gehaald (en de teller blijft nog doorgaan tot 1 januari 2014, 01:00!)
  • ben ik ervan overtuigd geraakt dat we dit in 2014 alleen maar gaan evenaren of zelfs overtreffen!
Heel mooie cijfers natuurlijk. We hopen dat jij daar net zo over denkt! 2014 zal weer flink wat nieuwe kansen bieden, zeker als je erover nadenkt wat je nog eventueel zou willen veranderen aan jezelf en de manier waarop je in het leven staat. En ik probeer de blog net zo actief te houden als het afgelopen jaar.
Een mooie voorbereiding op het nieuwe jaar is de welverdiende Kerstvakantie die na morgen begint voor mij. Dit betekent echter niet dat mijn samenwerkingspartners me niet mogen contacteren voor persartikelen, de blog blijft gewoon 100% bereikbaar. Houdt er wel rekening mee dat ik in de loop van volgende week enkele dagen afwezig ben en daardoor niet kan reageren (hier zal je zelf dan een automatisch bericht over krijgen).
Ik wens iedereen alvast prettige Kerstdagen en natuurlijk een geweldig 2014!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in