Review: Artwizz SeeJacket Alu Tas

Onlangs ontving ik de Artwizz SeeJacket Alu Tas, een case voor de iPhone 4 en 4s en kreeg de gelegenheid het product te testen. Al vanaf het begin viel het mij op dat de case als gegoten zit en mijn iPhone ineens een stuk veiliger aanvoelt. Na inmiddels ongeveer anderhalve week sinds ik het hoesje heb besloot ik eens te beginnen aan een review.

De Artwizz SeeJacket Alu Tas wordt geleverd met drie dingen: twee rubberen banden in de kleuren wit en zwart en een case die je eroverheen doet. Het werkt heel erg simpel, je stopt je iPhone 4 of iPhone 4s in één van de rubberen banden en doet daar vervolgens de case overheen. Daardoor is er veel minder kans op beschadigingen aan de achterkant op je iPhone, omdat die beschermd wordt door het rubber. En toch voelt hij door de aluminium case robuuster aan.
De aluminium case aan de buitenkant is niet alleen lekker stevig, maar ziet er ook netjes afgewerkt uit. Je hebt niet het idee dat je een of ander goedkoop iets in de handen hebt. Dat bleek ook al uit enkele tests waarbij werd gekeken naar de krasbestendigheid. Iets waar veel hoesjes nogal bij falen. Normaal gooi je een iPhone natuurlijk niet tegen de tafel, maar de Artwizz SeeJacket Alu Tas zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn voor krassen wanneer je een keertje ruw doet met je iPhone.
Sommigen zullen wellicht denken: “maar kan dat rubberen bandje niet makkelijk losraken?”. Het antwoord op die vraag is een simpele ‘nee’. Want aan beide zijkanten van de case zitten enkele gleufjes waar het rubber in vast blijft zitten. Het blijft daardoor prima vastzitten, maar is toch nog gemakkelijk los te krijgen als je bijvoorbeeld wilt veranderen van kleur.
Één van de redenen voor veel iPhone-gebruikers om absoluut geen hoesje te nemen is meestal dat het het design zou kunnen verpesten. Je koopt immers een iPhone om zijn mooie looks. Toch gaf het hoesje niet het idee dat je ineens een heel andere smartphone vast hebt. Hij voelt vrijwel even dik en breed aan als zonder. En qua gewicht is er vrijwel helemaal geen verschil, omdat het erg licht materiaal is.
De Artwizz SeeJacket Alu Tas is zeker weten een aanrader voor degene die een mooi hoesje wil voor zijn of haar iPhone 4/4s, maar niet wil dat daardoor het design van het toestel zelf verpest wordt. Het hoesje is verkrijgbaar voor €31,10 bij MyTrendyPhone.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in