iOS-tip: zaklamp inschakelen

Één van de grootste ergenissen van een iPhone-gebruiker is dat ze regelmatig het lampje willen inschakelen om iets terug te kunnen vinden in het donker. Echter had je hier altijd een applicatie voor nodig of je moest via de camera-app de videofunctie gebruiken om vervolgens het flitslicht aan te krijgen. Natuurlijk kost dat veel teveel moeite. Dankzij verschillende tweaks in de jailbreakscene was het al mogelijk om een knopje op je lockscreen weer te laten geven waarmee je met een tikje de zaklamp in kunt schakelen. Apple dacht echter, dat moet ook zonder jailbreak kunnen. En toen zag iOS 7 het levenslicht. Een compleet vernieuwde interface én heel wat nieuwe features. Bedieningspaneel is er eentje van.                                                                                                                                                                                                           Je schakelt de zaklamp in door van beneden naar boven te vegen en dan op het knopje helemaal linksonder te tikken. Het kader wordt dan wit. Deze feature wordt ondersteund op de iPhone 4 en later en iPod touch van de vijfde generatie (32- en 64 GB-modellen). Je kunt de zaklamp overal, waar je maar wilt inschakelen. Dus ook vanaf het lockscreen natuurlijk, zoals al te zien is in de screenshot! Zelfs als het scherm uit staat blijft de zaklamp aan. Uitschakelen doe je vanzelfsprekend door nogmaals op het knopje te tikken.

2 REACTIES

  1. ik heb een iphone 6 en mijn zaklamp/flits doet het niet. als ik op het icoontje druk gaat hij aan en gaat hij binnen een paar seconden weer uit… als ik een foto wil maken met flits gaat de flits ook al uit voordat de foto is gemaakt, zo heb ik dus alsnog geen foto met flits. heeft iemand een oplossing??

    • Heb je al geprobeerd je iPhone te herstarten? Geloof me, er zijn soms van die bugs waarbij je echt dagen bezig kunt zijn met het vinden van een oplossing, en dan blijkt een herstart de oplossing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in