McAfee LiveSafe standaard op nieuwe HP-computers

HP gaat McAfee LiveSafe service standaard wereldwijd als ‘pre-install’ meeleveren met nieuwe consumentenpc’s en zakelijke pc’s van het bedrijf. McAfee LiveSafe is de eerste ‘cross-device’ beveiligingsdienst die de data, identiteitsgegevens en alle pc’s, Macs, smartphones en tablets van gebruikers beschermt.

“We staan aan de vooravond van een nieuw computertijdperk, waarin mensen verwachten dat ze onbezorgd gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de digitale wereld biedt”, zegt Mike DeCesare, president van McAfee. “Met McAfee LiveSafe service kunnen gebruikers al hun apparaten en de informatie die zich daarop bevindt, beschermen.”
McAfee LiveSafe service bevat onder andere de Personal Locker: een digitale ‘kluis’ die gebruik maakt van authenticatie via gezicht- en spraakherkenning om toegang te geven tot zeer gevoelige persoonlijke informatie en documenten van gebruikers. Deze informatie wordt veilig online bewaard. McAfee LiveSafe beschermt de apparaten van gebruikers niet alleen tegen de nieuwste online virussen en dreigingen, maar biedt ook gemakkelijk beheer van gebruikersnamen en wachtwoorden, privacybescherming op smartphones en tablets, en nog een aantal andere beveiligingsfuncties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in