Symantec introduceert NetBackup 7.6

Symantec (NASDAQ: SYMC) kondigt een nieuwe versie van NetBackup aan met functionaliteiten om ook de grootste, op VMware gebaseerde omgevingen te beschermen. Deze verbetering komt op het moment dat bedrijven steeds meer overgaan naar een sofware-defined datacenter-architectuur. NetBackup 7.6 is geschikt om duizenden virtuele systemen en petabytes aan data te bewaren en biedt een 400 keer snellere recovery.
Traditionele back-up oplossingen ontoereikend
Steeds meer bedrijven in de IT-sector moderniseren hun datacenters vanuit de behoefte aan meer agile, schaalbare en heterogene computing. Tegelijkertijd blijkt uit Symantec’sState of Information Report dat er sprake is van een jaarlijkse datagroei van maar liefst 60 tot 70 procent. Deze groei, samen met de snelle toename van virtualisatie en gelijkblijvende of zelfs krimpende budgetten, dwingt CIO’s om te reageren op deze nieuwe realiteit en hierbij realiseren zij zich dat traditionele back-up oplossingen ontoereikend zijn. Moderne zakelijke oplossingen moeten snellere en geautomatiseerde applicatiebescherming bieden, inzicht geven in grote complexe virtuele omgevingen en de basis vormen voor partners en serviceproviders om back-up-as-a-service te leveren. NetBackup 7.6 biedt een oplossing voor al deze uitdagingen zodat bedrijven een modern software-defined en volledig beschermd datacenter kunnen garanderen.

Nieuwe functionaliteiten van NetBackup 7.6:
  • 400 keer snellere recovery van VMware vSPhere door virtuele machines direct vanuit de back-up storage op te starten. NetBackup Instant Recovery voor VMware zorgt ervoor dat VM´s binnen enkele secondes beschikbaar zijn.
  • NetBackup Accelerator for VMware maakt een einde aan de noodzaak van full back-ups en zorgt voor een complete, geautomatiseerde back-up die 35 keer sneller is dan traditionele oplossingen.
  • NetBackup Replication Director for Vmware zorgt voor een back-up van 300 virtuele systemen in 300 seconden.
  • De aanvullende functionaliteiten omvatten onder meer multi-tenant hosting opties voor managed services providers om de schaalbaarheid te vergroten. Daarnaast zorgt geautomatiseerde disaster recovery naar de cloud ervoor dat data altijd beschikbaar is en beschermd blijft.

Partner in databeveiliging
“Symantec en NetApp werken al geruime tijd samen om innovatieve oplossingen te bieden die deze uitdagingen oplossen. De groei van data, de toename van complicaties die voortkomen uit de wildgroei aan virtuele systemen en stagnerende IT-budgetten resulteren in een groeiende vraag naar back-up oplossingen die datacenter-omgevingen kunnen beschermen, automatiseren en efficiënt kunnen beheren. De bundeling van krachten van NetApp en Symantec geeft gebruikers de mogelijkheid om hun data protection service levels te verbeteren en om hun operationele kosten te verminderen,” aldus Edward Sharp, vice president of Integrated Data Protection, NetApp.

Beschikbaarheid 
NetBackup 7.6 is vanaf nu beschikbaar via Symantec of zijn channel-partners. Klanten van Symantec die op dit moment een contract hebben, kunnen de nieuwe versie hierdownloaden. De NetBackup 5230 applicatie is vanaf nu ook verkrijgbaar met een capaciteit van 14TB en met NetBackup 7.6 software. Voor meer informatie over de NetBackup 7.6 of het NetBackup 5230 toestel, ga naar: http://www.symantec.com/netbackup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in