TP Vision introduceert Philips tv’s met Android

TP Vision is klaar om zijn eerste door Android aangedreven Philips tv te lanceren. Android zal de Smart TV-ervaring verrijken en zorgen voor vloeiendere en snellere tv- en gamebeelden op deze top-of-the-range Philips tv’s. De eerste Philips tv met Android zal vanaf het derde kwartaal van 2014 beschikbaar zijn in de Benelux.

Maarten de Vries, CEO TP Vision: “In 2014 beginnen we met de uitrol van high-end Philips tv’s met Android, waarna we ons Android-aanbod stap voor stap zullen uitbreiden naar de andere segmenten. We verwachten dat de waardering van de consument snel zal groeien en dat daarmee de behoefte naar dit product een grote vlucht zal nemen. In 2015 zullen de meeste van onze Smart TV’s door Android worden aangedreven.”
Vloeiende gebruikservaring en verbeterd app-aanbod
Android is het meest voorkomende besturingssysteem in de mobiele markt van vandaag. TP Vision zet de volgende stap in het leveren van uiterst krachtige, state-of-the-art, innovatieve tv’s door de kracht van Android te combineren met de mogelijkheden van een groot tv-scherm en het bestaande Smart TV-aanbod. Snelle responstijden, efficiënt gebruik van de beschikbare middelen, slimme interoperabiliteit en focus op apps en content versterken de rol van de televisie als centrum van entertainment in de woonkamer.
Het beste van twee werelden: Philips Smart TV-apps en Google Play Store
Philips Smart TV’s met Android zorgen ervoor dat het toch al zeer uitgebreide aanbod op de Philips Smart TV portal nóg groter wordt. Ze combineren de uitstekende selectie Android-apps in de Google Play Store met bestaande Smart TV-apps zoals video on demand, catch-up TV, de elektronische programmagids EPG en muziekstreamdiensten.
Scott Housley, Global Head of Product and Strategy TP Vision: “Wij zijn ervan overtuigd dat Android een grote belofte is voor de tv-markt. Het zal de Smart TV-ervaring een serieuze boost geven, omdat het de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid op één lijn brengt met dat van de hedendaagse smart devices. We zijn er trots op het eerste Europese tv-merk te zijn dat deze verbeterde Smart TV-ervaring kan aanbieden.”
Philips tv’s worden krachtige gameterminals
Het zeer snelle Android-besturingssysteem en de nieuwe, krachtige quad-corechip transformeren een Philips tv tot een geweldig game-app apparaat met een groot scherm dat het brede aanbod aan games in de Google Play Store ondersteunt.
Soepele interconnectie met smart devices
Door het omarmen van Android komen Philips TV’s dichter bij smartphones en tablets die op Android draaien, terwijl de probleemloze connectiviteit met apparaten die gebruikmaken van Apple iOS onveranderd blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in