Apple brengt iOS 7.0.6 uit naar het publiek

Apple heeft vanavond iOS 7.0.6 uitgebracht naar het publiek. De update, welke in tegenstelling tot het recent uitgebrachte iOS 7.0.5 voor iedere iPhone, iPad of iPod touch met ondersteuning voor iOS 7 gedownload kan worden, zou een oplossing voor de controle van SSL-verbindingen moeten bieden.

De update is zeer klein met zijn 16,8 MB op de iPhone 5s en waarschijnlijk voor de meeste mensen niet eens zozeer belangrijk. Toch zal er genoeg reden zijn om de update uit te brengen. Zo kan het zijn dat Apple de iOS-apparaten weer op één lijn willen brengen, nadat de iPhone 5s en iPhone 5c onlangs iOS 7.0.5 kregen. De andere apparaten bleven bij iOS 7.0.4.

Ondertussen zit ook iOS 7.1 er aan te komen. Deze verkeert momenteel in bèta-fase, maar zal naar verwachting voor het publiek beschikbaar zijn vanaf ergens in maart. iOS 7.1 moet zorgen voor een verbeterde stabiliteit van iOS 7 onder oudere toestellen, waaronder de iPhone 4, 4s, iPad 2 en iPad 3. Uiteraard is dat niet alles. Want er zijn ook flink wat features toegevoegd en er zijn tweaks toegepast aan het design.
Apple bracht tevens iOS 6.1.6 uit voor de iPhone 3GS en iPod touch van de vierde generatie. Voor deze toestellen geldt ook dat er alleen een oplossing is voor de controle van SSL-verbindingen. Al is het wel mogelijk dat er nog meer gesleuteld is aan iOS 7.0.6, maar als dat bekend wordt laten we je het uiteraard weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in