Gadgets voor je televisie

In veel huizen is de televisie al jaren het centrale punt van het huis. Technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren maken de televisie-ervaring alleen maar beter en interactiever. Misschien heb je al een compleet media systeem van het nieuwste van het nieuwste in huis, anders kun je met deze vijf gadgets je huidige televisie uitbreiden.

Apple TV
Dit kleine apparaatje is simpel in gebruik en verbindt je televisie met het internet, je computer en al je iOS-apparaten. Daardoor kun je films streamen, films huren, muziek luisteren via iTunes, video’s kijken via YouTube, etc. Met AirPlay stream je heel simpel alle media die op je andere apparaten staan op je televisie.

Chromecast
De Google tegenhanger van Apple TV heet Google ChromeCast. Het is een HDMI-adapter die je binnenkort voor iets meer dan €50,- in Nederland kunt kopen. Het apparaatje verbindt je televisie met Wi-Fi zodat je toegang krijgt tot YouTube, Netflix en de Chrome-browser. Het aanbod in Nederland is in het begin wat karig, maar de verwachting is dat dit snel verandert.
Samsung BD-F5100 Blu-ray Disc Player
Echte filmfanaten halen nog steeds hun favoriete films als DVD of blu-ray DVD in huis. Met de Samsung BD-F5100 Blu-ray Disc Player speel je je films haarscherp af. Daarnaast maakt het apparaat verbinding met het internet, waardoor je ook internetvideo’s kunt kijken.’
Bose Link
Bose staat er om bekend om de audiosystemen die zij ontwikkelen en die perfect geluid bieden. Heb je een Bose Lifestyle-systeem, dan kun je met Bose Link speakers van Bose in een andere kamer aansluiten op je Lifestyle-systeem, helemaal draadloos. Geen kabels meer en overal in huis een perfect geluid!
Spectral Infrarood systeem
Heb jij je apparaten ook netjes opgeborgen in de kastjes van je televisiemeubel? Of juist niet, omdat je anders met je afstandbediening de apparaten niet kunt bedienen? Dan is dit Spectral Infrarood systeem iets voor jou. Het apparaatje geeft als het ware de infraroodsignalen van je afstandsbediening door aan de apparaten in je televisiemeubel. Hierdoor hoef je alleen het apparaatje zichtbaar te hebben, in plaats van je dvd-speler, je mediabox en andere systemen.
Natuurlijk kun je ook in een keer een compleet nieuwe home cinema set aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een Smart TV, waarmee je televisie direct toegang heeft tot internet. Toch kun je voor relatief weinig geld je huidige LED tv met behulp van Apple TV of Chromecast uitbreiden zodat je in principe dezelfde mogelijkheden hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in