BT investeert in netwerkcapaciteit richting aankomende FIFA World Cup

BT kondigt aan zijn netwerkdekking uit te breiden door een nieuwe Point of Presence (PoP) te openen in Rio de Janeiro, Brazilië. Hiermee biedt BT internationale omroepen netwerkcapaciteit voor de ondersteuning van grote live-evenementen, zoals de aankomende FIFA World Cup en Olympische Spelen.
BT’s Global Media Network (GMN) is speciaal ontworpen en ontwikkeld om live-to-air kwaliteit real-time video (televisie) en content van diverse formaten over de hele wereld te versturen. Het is speciaal ontworpen en ontwikkeld om aan de eisen van media-producenten en televisie-distributeurs te voldoen.
Het Global Media Network heeft verschillende verbindingspunten in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika waar content wordt ontwikkeld, verplaatst of bewerkt. Het nieuwe verbindingspunt in Rio de Janeiro toont de economische groei en het toenemende potentieel van Latijns-Amerika aan.
In 2012 verzorgde BT het dataverkeer van de London 2012 Olympische en Paralympische Spelen, waarbij meer dan 20.000 internationale omroepen en journalisten door middel van BT’s netwerk werden ondersteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in