BT lanceert nieuwe spraakoplossing voor financiele sector

BT kondigt vandaag de lancering aan van BT One Voice Radianz, een nieuwe dienst die spraak-, mobiele- en datadiensten verenigt en levert aan leden van de BT Radianz Cloud – de grootste beveiligde netwerkgemeenschap ter wereld voor de financiële dienstverlening.

BT was de afgelopen 30 jaar altijd een van de eersten die met innovatieve IT-producten en diensten voor de financiële sector kwam. Dit de eerste oplossing van het bredere BT Global Services portfolio dat nu ook beschikbaar wordt gesteld aan Radianz Cloud Community-leden. Onder deze leden bevinden zich vooraanstaande banken, makelaars, effectenbeurzen en clearinginstituten.
One Voice Radianz zorgt ervoor dat bedrijven in de financiële sector vanaf nu geen aparte netwerkverbinding voor hun unified communications-diensten meer nodig hebben voor locaties die verbonden zijn met de Radianz Cloud, wat kapitaal- en operationele kosten vermindert. Op dit moment is deze dienst beschikbaar in 13 landen, en er zijn plannen om dit in de komende twee jaar uit te breiden. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om vaste en mobiele telefoongesprekken ‘on net’ * samen te brengen, wat besparingen tot 25 procent kan opleveren op de kosten van internationale gesprekken.
* ‘On-net’ verwijst naar het aannemen van oproepen via het openbare netwerk en deze te verplaatsen naar het beveiligde BT One Voice Radianz cloud-platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in