Eerste app om apps mee te maken

De Duitse onderneming Tobit.Software introduceert vandaag, in Nederland, een smartphone app die van elke willekeurige Facebook-pagina in enkele seconden native apps voor iOS, Android, Windows Phone en Blackberry maakt. “chayns” is, net zoals het maken van eigen apps, gratis en per direct in alle stores verkrijgbaar.

Tobit.Software ontwikkeld al meer als een kwart eeuw standaard software. De Duitse producent heeft ook het vervaardigen van smartphone apps zo geoptimaliseerd, dat apps in een paar minuten onderweg zijn naar de stores. Meer dan 25.000 ondernemingen, organisaties en verenigingen gebruiken momenteel deze technologie, ook in Nederland. Nu presenteert Tobit.Software met “chayns®”de eerste app waarmee apps direct mobiel op de smartphone gemaakt kunnen worden, hetzelfde apparaat waar je later je app op gebruikt.

“Met de chayns® app hebben wij tot nu toe een unieke mogelijkheid verschaft om voor jezelf kosteloos een eigen app te maken”, volgens Matthias Wäßle, Manager MI6 Marketing. “Alles wat ik vandaag de dag daarvoor nog nodig heb is een smartphone, uitgerust met een camera en een internet verbinding, om alle benodigde inhoud bij elkaar te brengen. In maar drie kleine stappen is de eigen app op weg naar de stores.”

Dat apps, op basis van chayns®, in essentie zich baseren op de Facebook inhoud van de maker, heeft niet alleen de inrichting enorm vereenvoudigd. Daardoor is men daadwerkelijk altijd up to date en worden het levendige apps. Al het nieuws, de foto’s of evenementen belanden daarmee automatisch in iedereens broekzak, als zogenaamde Push berichten. Anders dan bij Facebook zelf, waar je slechts maar op een klein gedeelte van de nieuws-feeds van de gebruikers beland en deze posting alleen door betaling van hoge advertentiekosten verbeteren kan, komt met chayns® alle inhoud aan. Zelfs bij degenen die geen Facebook gebruiken.

chayns®, de app om apps te maken, is in Nederland per direct gratis in Google Play, in de Apple App Store en in de Windows Store beschikbaar. Via deze app biedt Tobit.Software ook kosteloze ondersteuning aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in