iTunes Festival-app nu ook op Apple TV

Afgelopen vrijdag schreven we al dat Apple de iTunes Festival-applicatie geüpdated had voor de volgende editie, aankomende woensdag. Een versie van de app gemaakt voor de Apple TV was er echter nog niet, tot nu. Apple heeft deze nu namelijk ook beschikbaar gesteld voor de settopbox.

De applicatie, welke vanaf iedere tweede en derde generatie Apple TV gebruikt kan worden biedt gebruikers de mogelijkheid live de shows mee te kijken of naderhand terug te kijken. Dit laatste zal vooral voor Nederlanders gunstig zijn, aangezien iTunes Festival deze keer in Amerika plaatsvindt. En gezien het grote tijdverschil beginnen de concerten ook heel erg laat in Nederland. Je kunt ook zien wie er allemaal gaan optreden en hoe laat precies. Tot slot is er informatie te vinden over iTunes Festival zelf en hoe je kunt meegenieten van de shows.
Staat de applicatie nog niet op jouw Apple TV? Herstart hem dan eens door naar Instellingen > Algemeen te gaan en kies dan ‘Herstart’. Maar normaliter zou je de app ook al moeten zien als je Apple TV de hele tijd op stand-by heeft gedaan en je hem dan aan zet. Zorg trouwens ook dat je settopbox naar de meest recente versie is bijgewerkt. Dit kun je controleren door naar Instellingen > Algemeen > Werk software bij te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in