BT biedt hoogwaardige en veiligere toegang tot Microsoft Azure

BT en Microsoft kondigen vandaag een nieuwe wereldwijde overeenkomst aan om klanten te voorzien van hoogwaardige en veiligere toegang tot Microsoft Azure, Microsoft’s publieke cloudplatform, gebruikmakend van Microsoft Azure ExpressRoute. Klanten profiteren hiermee van de flexibiliteit die de cloud biedt, in combinatie met een dedicated, veiligere verbinding tot hun data en applicaties.

Azure ExpressRoute stelt klanten in staat het publieke internet te omzeilen via een private verbinding naar Azure, gebaseerd op BT’s IP Connect VPN-dienst. Zij beschikken hiermee over een naadloze, hybride IT-omgeving die hun bedrijfsnetwerken, datacenters en het Azure cloudplatform omvat. De IP Connect VPN-dienst van BT is in 198 landen en gebieden beschikbaar en integreert de Azure-infrastructuur rechtstreeks met de wide area-netwerken van klanten. Gebruikers kunnen prestaties hierdoor beter voorspellen en profiteren van een verbeterde beveiliging en minder vertragingen.
De dienst is naar verwachting beschikbaar vanaf aankomende zomer via directe verbindingen met de Microsoft Azure datacenters in Dublin en Amsterdam. Hierna wordt de connectiviteit uitgebreid naar Azië en vervolgens uitgerold naar additionele locaties wereldwijd.
Luis Alvarez, CEO van BT Global Services: “Overal ter wereld worden IT-afdelingen met dezelfde uitdagingen geconfronteerd: cloud biedt voordelen op gebied van flexibiliteit en kosten, maar beveiliging en betrouwbare toegang tot data en applicaties vormen vaak belemmeringen voor de cloudadoptie. Wij helpen klanten hun hybride cloudstrategie verder te ontwikkelen door onze kennis en ons wereldwijde netwerk samen te brengen met het Azure-platform. Zij profiteren hiermee van een wereldwijd consistente, veiligere en betrouwbare oplossing die hen helpt te innoveren en te concurreren op de internationale markt.”
Jean-Philippe Courtois, President van Microsoft International: “Microsoft en BT hebben samen jarenlange ervaring met het leveren van cloudoplossingen die voldoen aan de veranderende zakelijke behoeften voor verschillende sectoren. Deze overeenkomst laat opnieuw zien hoe de twee bedrijven hun krachten bundelen om klanten te helpen met het omarmen van de cloud. Dit doen we door gebruikers een veiligere en betrouwbare manier te bieden om van de snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid van hybride-oplossingen te profiteren.”
Deze nieuwe overeenkomst bouwt voort op een langdurige relatie tussen de twee bedrijven. In 2013 werd BT bekroond met de Office 365 Syndication Growth Partner of the Year-award. BT was bovendien één van de eerste partijen wereldwijd die Lync als een private clouddienst aanbood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in