Andy van der Meijde lanceert WK Radio

Andy van der Meijde gaf vandaag het startsein voor hét WK radiostation van 2014, WK Radio. Nederlanders horen op WK Radio alle nieuwe en voorgaande WK-hits en worden met nieuwsbulletins op de hoogte gehouden van het allerlaatste voetbalnieuws. WK Radio is een initiatief van MyRadio in samenwerking met Telesport.

Vroeger dan ooit brengen Nederlandse en internationale artiesten in aanloop naar het WK singles uit, waaronder Andy van der Meijde. Met zijn nummer Wij zijn de Kampioenen stoomt hij het Nederlands publiek klaar voor het WK in Brazilië. Aan Andy daarom de eer om WK Radio te lanceren.
WK Radio is het enige online radiostation met volledige focus op het WK. Op het station zijn alle WK-hits te horen. Luisteraars kunnen WK Radio ook personaliseren, door nummers te liken en/of skippen. De techniek achter MyRadio onthoudt dit voor de volgende wedstrijd.
Over Andy van der Meijde
Voetballer Andy van der Meijde (1979) was jarenlang actief bij verschillende topteams in Europa. Naast een groot voetbaltalent was hij ook een feestbeest en een rokkenjager. Dat had een negatief effect op zijn voetbalcarrière, dus Andy besloot het roer om te gooien. Tegenwoordig is hij elke vrijdagavond te zien in de SBS6 realitysoap Andy & Melisa. In de soap over zijn leven zien we onder andere hoe hij zich richt op de cursus Trainer Betaald Voetbal, hoe hij bezig is om mannenkapper te worden en zien we hem samen met zijn Melisa druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Samen met Melisa en kinderen Nino, Lilly en Rox woont Andy tegenwoordig in Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in