Box lanceert Box.org: cloudsamenwerking voor internationale non-profitorganisaties

Box heeft Bryan Breckenridge aangesteld als Executive Director van Box.org en een adviescommissie in het leven geroepen die de toekomstige inspanningen van Box.org moet vormgeven. Ze gaan hierbij putten uit de expertise van marktleiders zoals Clinton Global Initiative, Salesforce Foundation en de Wereldbank.

“Er is een enorm potentieel voor innovatie in de non-profitsector, maar slechts 27 procent van deze organisaties heeft een speciale IT-afdeling en de meeste hebben te weinig middelen”, zegt Karen Appleton, Senior Vice President van Global Alliances bij Box en hoofd bij Box.org. “Wij geloven dat organisaties die zich inzetten voor een betere wereld toegang moeten hebben tot innovatieve technologieën die hen in staat stellen meer verbonden, productiever en effectiever te zijn.”
Box ziet een toenemende vraag naar betere manieren om te delen en samen te werken binnen de non-profitsector. Nieuwe klanten zijn onder meer de Wereldbank Groep, United Nations Foundation, charity: water, International Rescue Committee, Teach for America, The Conservation Fund en NetHope. Deze organisaties zullen, net als ruim duizend andere innovatieve non-profitorganisaties, Box gebruiken voor interne en externe samenwerking, het delen en beheren van bedrijfskritische informatie, communicatie met donateurs en toegang tot documenten op elk apparaat overal ter wereld.
“Meer dan ooit tevoren deelt iedereen informatie in een razendsnel tempo”, zegt Elizabeth Gore, Entrepreneur-in-Residence bij de United Nations Foundation. “De UN Foundation begrijpt hoe belangrijk het is dat onze technologische oplossingen betrouwbaar zijn en inspelen op onze veranderende behoeften. Daarom is de Foundation er trots op Box te gebruiken – het zorgt ervoor dat we snel en veilig informatie kunnen delen met partners over de hele wereld.”
“Het is belangrijk om onze medewerkers en partners veilige toegang tot content te bieden op elk moment, via elk apparaat. Zo creëren we een meer verbonden en beter samenwerkende organisatie”, aldus Stephanie von Friedeburg, Chief Information Officer van de Wereldbank Groep. “Box is een uitstekende partner voor de Wereldbank. Ze helpen onze IT-infrastructuur te transformeren waardoor teams gemakkelijker hun missies kunnen uitvoeren.”
Gratis Box-licenties voor non-profitorganisaties
De overgrote meerderheid van non-profitinstellingen wereldwijd werkt met weinig personeel en een beperkt budget. Ter illustratie: 1,8 miljoen geregistreerde non-profitorganisaties hebben gemiddeld zes werknemers of minder  Om kleine teams te helpen hun enorme doelen te bereiken, geeft Box tien gratis seats weg aan alle organisaties die in aanmerking komen.
Om in aanmerking te komen voor de tarieven van Box.org moet een organisatie als 501(c)(3) of gelijkwaardig zijn aangeduid.
Vormgeving van toekomstige inspanningen met de Box.org-adviescommissie  
Box heeft een adviesteam samengesteld, bestaande uit marktleiders en doorgewinterde leidinggevenden van hulporganisaties. Zij zullen Box hun ervaringen en inzichten over het maken van sociale impact overbrengen:
  • Julian Jaeger, Director of Partnerships, Clinton Global Initiative
  • David Goodman, CIO, International Rescue Committee
  • Dalila Wilson-Scott, Hoofd van Global Philanthropy, JPMorgan Chase
  • Jillian Manus, President, Manus Media Agency
  • Mindy Silverstein, Managing Director, Milken Institute
  • Lauren Woodman, CEO, NetHope
  • Suzanne DiBianca, President, Salesforce Foundation
  • Daniel Lurie, CEO, Tipping Point Communitya
  • Stephanie von Friedeburg, CIO, Wereldbank
  • Ronnie Lott, voormalig lid van de NFL Hall of Fame en oprichter van All Stars Helping Kids  

Geschiktheid
Kijk vandaag nog of uw non-profitorganisatie in aanmerking komt voor Box.org. Meld u hier aan: www.box.org.
Kom langs op BoxWorks 2014 en leer van onze non-profitklanten en -adviseurs hoe ze dankzij Box een betere samenwerking en hogere productiviteit hebben gerealiseerd. www.boxworks2014.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in