Cisco brengt visuele ‘collaboration’ binnen bereik van iedereen

Cisco blijft werken om de manier waarop we samenwerken met anderen op een hoger niveau te brengen, zowel binnen als buiten de organisatie. Cisco kondigt drie nieuwe ‘collaboration’-producten aan, die nauw met elkaar samenwerken, zonder dat de techniek de gebruiker in de weg zit. Twee van deze producten zijn bedoeld voor op het bureau, de derde bevindt zich in de cloud.

Bedrijven weten dat visueel contact zorgt voor een versterking van de relatie met degenen met wie wordt samengewerkt. Zij willen daarvoor de middelen beschikbaar stellen aan hun werknemers, maar tegen een acceptabele prijs en zonder gedoe met techniek, zodat zij direct aan de slag kunnen. Met de innovaties die Cisco nu aankondigt, de DX70 en DX80 ‘desktop collaboration devices’, kunnen bedrijven snel en gemakkelijk visueel samenwerken, waardoor het bedrijf sneller resultaten kan boeken – en tegen een prijs die dit mogelijk maakt voor iedere werknemer. De op Android gebaseerde DX70 en DX80 bieden toegang tot alle belangrijke hulpmiddelen en applicaties die doorgaans voor samenwerken worden gebruikt.
De voordelen:

  • Ongeëvenaarde beleving – De DX70 en DX80 beschikken over grote aanraakschermen en brengen in één apparaat Cisco’s diepgaande ervaring met HD video, high-end audio en webconferencing, plus geïntegreerde bedrijfsapplicaties en webbrowsing samen.
  • Aanpasbaar – Deze apparaten draaien onder het Android-besturingssysteem en bieden een architectuur die zich in de praktijk heeft bewezen. Daarnaast kunnen derden applicaties ontwikkelen voor specifieke behoeften, zoals een whiteboard-applicatie, of een integratie met een CRM-tool of een verticale applicatie.
  • Prachtig ontwerp – De DX70 en DX80 hebben een compact, fraai design en zijn uitstekende voorbeelden van Cisco’s bekroonde ‘Scandafornian’-ontwerp.
  • Slimme technologie – De DX80 beschikt over Intelligent Audio een gloednieuwe voorziening die er voor zorgt dat de persoon ‘aan de andere kant’ alleen het gesprek hoort, zonder omgevingsgeluiden.
  • Beleving voor verschillende gebruikers– Deze apparaten zijn zeer geschikt voor flexwerkplekken. Zodra een gebruiker zijn logingegevens invoert, laadt het apparaat automatisch de instellingen, contactlijsten en gesprekshistorie van de desbetreffende gebruiker.

De cloud als permanente vergaderplek
Cisco heeft diepgaande ervaring met het bieden van hoogwaardige video via telepresence-oplossingen ‘in huis’. Tegelijk heeft Cisco ’s werelds grootste real-time dienst voor samenwerking in de cloud gebouwd: Cisco WebEx. Cisco heeft nu de kracht van telepresence gecombineerd met de schaal en flexibiliteit van WebEx, voor zogeheten Collaboration Meeting Rooms (CMR’s). Deze CMR’s bieden iedereen een altijd beschikbare persoonlijke privéruimte voor videovergaderen in de cloud. In deze vergaderruimten kunnen gebruikers vergaderingen beleggen waaraan kan worden deelgenomen vanaf het apparaat naar keuze, waaronder een Cisco video-endpoint, andere standaard video-endpoints, desktop of mobiele clients zoals Webex en Cisco Jabber, browser-based gasttoegang met Jabber Guest alswel 3rd party soft clients zoals Microsoft Lync.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in