Firestarter Files 005: Submarine Channel: Next-gen storytellers

Firestarters Files is een documentaire-reeks over initiatieven die de wereld willen veranderen met behulp van mobiele technologie. In Firestarters Files 005 volgen we Bruno Felix van Submarine Channel in de studio en bij Motion Design Fest. Tijdens dit jaarlijkse festival van Submarine Channel en Playgrounds laten de beste makers en studio’s van over de hele wereld het verhaal achter hun creaties zien en horen. Ook nemen we een kijkje achter de schermen van de nieuwste interactieve documentaire Last Hijack.

Submarine Channel is onderdeel van het prijswinnende productie-ensemble Submarine en creëert vanuit Amsterdam en L.A. frisse content, waarin nieuwe technologieën van storytelling geëxploreerd worden. De studio werkt nauw samen met gevestigde regisseurs en opkomende talenten die continue de grenzen van het bewegend beeld verkennen. Dit vertaalt zich in feature films, documentaires, animatie en transmedia die creatieve voorlopers vanuit de hele wereld boeien. Een voorbeeld hiervan is de interactieve film Last Hijack, waar documentaire beeld gecombineerd wordt met animatie en een online transmediale beleving.
Firestarters by Vodafone
Firestarters by Vodafone verkent hoe de digitale wereld creatieve industrieën verandert. In samenwerking met verschillende partners worden programma’s georganiseerd op het gebied van innovatie en cultuur. Firestarters files is een reeks korte documentaires over innovatieve initiatieven en jonge ondernemingen en is onderdeel van Firestarters by Vodafone. Bekijk de gehele documentaireserie Firestarter files en meer op Firestarters.nl.
De documentaire Firestarters files 005: Submarine Next-gen Storytellers is tot stand gekomen met dank aan Submarine Channel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in