‘iOS 7.1.2 wordt intern getest door Apple’

Apple is inmiddels alweer bezig met het testen van iOS 7.1.2. De update zou naar verluidt vrij snel moeten gaan verschijnen voor iPhone-, iPad- en iPod touch-gebruikers. Het is nog onbekend wat er precies voor problemen opgelost worden of welke vernieuwingen voorkomen. Men vermoedt dat iOS 7.1.2 onder andere problemen met iMessage en onversleutelde e-mailbijlagen zal oplossen.

Omdat iOS 7.1.2 een relatief kleine update betreft zal hiervoor geen publieke bèta worden uitgebracht. Dit is met updates als iOS 7 en iOS 7.1 wel het geval. Op die manier krijgen ontwikkelaars de kans om kennis te maken met de nieuwe features, zodat ze weten hoe het precies werkt als ze het in hun eigen applicatie willen gebruiken.
Zodra iOS 7.1.2 klaar voor de release is wordt hij dan ook beschikbaar gesteld. Meestal gebeurt dit op een werkdag rond 19:00 Nederlandse tijd. Maar het is in het verleden weleens geweest dat het rond een andere tijd gebeurde.
Eerder vandaag liet Apple nog weten op de hoogte te zijn van de problemen met iMessage. Sms-berichten gestuurd met iMessage komen op dit moment niet aan wanneer je een andere smartphone gebruikt, omdat het de berichten blijft onderscheppen. Hierdoor kan een iPhone-gebruiker je geen gewone sms-berichten sturen.
Zodra iOS 7.1.2 beschikbaar wordt gesteld lees je het uiteraard op Dutch Tech. Het betreft in elk geval waarschijnlijk de laatste update vóór iOS 8. Hierover lees je eveneens meer, zodra Apple op 2 juni haar keynote heeft gehouden tijdens het Worldwide Developers Conference 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in