woensdag 7 mei 2014

MyRadio van start met Running Radio

MyRadio start vandaag met Running Radio, een radiostation speciaal voor de hardloopliefhebber. Op het nieuwe station hoort de MyRadio luisteraar de beste hits voor het hardlopen en al het nieuws rond de 30ste editie van de Dam tot Damloop. Alles met de vertrouwde MyRadio formule: persoonlijk afgestemd met alleen de muziek die de luisteraar wil horen.


Bij Running Radio krijgen luisteraars de kans om hun favoriete hardlooptracks toe te voegen. Van Avicii tot Van Halen, de beste hardlooptracks worden via de Facebook pagina van de Dam tot Damloop door de hardloopliefhebbers zelf samengesteld. De beste tracks van vorig jaar en de top 30 van dit jaar hoor je op het radiostation. Daarnaast worden luisteraars van Running Radio op de hoogte gehouden van al het hardloopnieuws: van een uitgebreide hardloopagenda tot nieuws rond de jubileumeditie van de Dam tot Damloop. Running Radio beluister je via myradio.nl.

Damloop by night
Voor de eerste keer wordt tijdens deze jubileumeditie de Damloop by night georganiseerd. De Dam tot Damloop groeit hiermee uit tot een tweedaags evenement. Zo’n 15-duizend lopers zullen op zaterdagavond 20 september in het donker een afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km) afleggen door de straten van Zaandam. MyRadio is mediapartner van deze eerste editie van Damloop by night en verzorgt onder andere de muziek.

Dam tot Damloop
Een dag later doen 50-duizend hardlopers mee aan de 10 Engelse Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Van de start op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam, via de IJtunnel naar hartje Zaandam. Samen met 250-duizend toeschouwers en tientallen live muziekoptredens is de Dam tot Damloop hét hardloop event van het jaar. De organisator van de Dam tot Damloop is Le Champion. Naast de Dam tot Damloop organiseert Le Champion jaarlijks meer dan tachtig hardloop,- fiets- en wandel evenementen in binnen- en buitenland.

MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfendertig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

1 opmerking:

  1. Chris Koekkoek10 mei 2014 om 11:43

    De eigenaar van MyRadio (onderdeel van Sky Radio) is bij ons , KPN Broadcast, op bezoek geweest om het concept van deze zender uit te leggen met een interessante presentatie erbij. Het was zeer boeiend.

    BeantwoordenVerwijderen