woensdag 7 mei 2014

Nu ook officieel: Cyient Limited is de nieuwe naam voor Infotech Enterprises

Cyient Limited – voorheen bekend als Infotech Enterprises Limited – kondigt vandaag aan dat de nieuwe naam officieel is goedgekeurd door de aandeelhouders.

“Vanaf nu heten we Cyient”, zegt voorzitter en oprichter BVR Mohan Reddy. “Onze nieuwe merkidentiteit is een belangrijke stap om ons te positioneren als een onderscheidend en wereldwijd bedrijf. Onze nieuwe merkidentiteit past bij onze visie en onze vooruitstrevende initiatieven over de hele wereld.”


De naam Cyient verwijst naar de woorden ‘klant’ en ‘wetenschap’, twee belangrijke bestanddelen van het succes van het bedrijf. Het 'ient' verwijst naar Infotech Enterprises en weerspiegelt het erfgoed en de continuïteit van het bedrijf. Met de nieuwe merkbelofte ‘Designing Tomorrow Together’ wil Cyient zijn commitment waarmaken.

Infotech Enterprises werd opgericht in 1991 en bestaat nu ruim 20 jaar. Sinds zijn ontstaan heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wereldwijd voorloper in innovatieve oplossingen in engineering, network and operations. Technici van het bedrijf bedenken maatoplossingen voor uiteenlopende vraagstukken van klanten in diverse branches. Deze variëren van het verbeteren van spoorwegsignalering tot het optimaliseren van dataprocessen en -opslag. Het bedrijf helpt zijn klanten om vernieuwende producten sneller te ontwerpen, R&D kosten te optimaliseren, marktaandeel te vergroten, operationele doeltreffendheid te verbeteren en het rendement op investering te maximaliseren. Cyient heeft meer dan 12.000 werknemers in meer dan 38 landen, waaronder Nederland. Wereldwijd zijn grote fabrikanten, nutsbedrijven en communicatiebedrijven klant van Cyient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten