Radio Veronica presenteert De Grote Kankershow

De ochtendshow van Radio Veronica komt op dinsdag 3 juni met ‘De Grote Kankershow’, een uitzending die geheel in het teken staat van de actie voor Alpe d’HuZes. Rick van Velthuysen en zijn team ontvangen meerdere kankerpatiënten en familieleden van overleden patiënten die hun persoonlijke verhaal in de studio komen vertellen. Daarnaast spreken zij een gerenommeerd wetenschapper over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en gaan ze met het KWF dieper in op het vermeende strijkstokbeleid. Alles met het doel aandacht voor deze verschrikkelijke ziekte te vragen en een nog hoger bedrag voor de actie in te zamelen.

Radio Veronica steunt de Alpe d’HuZes actie en wil zo veel mogelijk geld binnenhalen voor kankeronderzoek. DJ Rick van Vetlhuysen, nieuwslezer Alex Oosterveen en sidekick Arjen de Krantenman van de ochtendshow Rick in de Morgen beklimmen op 5 juni de Alpe d’Huez. De titel en de inhoud van de show zijn heftig, maar volgens Radio Veronica-jock Rick van Velthuysen hard nodig: ‘De Grote Kankershow: de titel klinkt verschrikkelijk, maar we mogen onze koppen niet in het zand steken! We focussen ons tijdens de show op de positieve ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek en we praten eens niet óver patiënten, maar mét de patiënten. We hebben allemaal onze eigen motivatie om ons ontzettend hard voor deze actie in te zetten en gaan daarom ook zelf de berg op. Opgeven is geen optie!’
Grote inzamelingsacties 
In de aanloop naar de grote Alpe d’HuZes rit organiseerde het team verschillende acties om geld voor kankeronderzoek binnen te halen. Naast veilingen en klusjes, uitgevoerd door het team van de ochtendshow werden er grote bedragen binnengehaald tijdens twee locatie-uitzendingen. Vanuit het World Fashion Centre in Amsterdam en tijdens de actie ‘Oldebroek op Stelten’, waarbij het Gelderse dorp Oldebroek in actie kwam, werden er recordbedragen opgehaald. In totaal is er op dit moment ruim € 50.000,- voor het goede doel binnen!
 
DJ’s fietsen voor Alpe d’HuZes 
Woensdag 4 juni is de ochtendshow live vanuit de Radio Veronica locatiestudio op de Alpe d’Huez in Frankrijk te horen. De Radio Veronica dj’s in de studio in Naarden laten die dag zien de ochtendshow te steunen en presenteren de hele dag fietsend hun programma’s. Rick van Velthuysen en Arjen de Krantenman stappen donderdag 5 juni op de fiets om de Alpe d’Huez te beklimmen. Alex Oosterveen probeert de top van de berg lopend te bereiken. Steun het team in hun strijd voor het goede doel of ga voor meer informatie naar Radioveronica.nl/ad6.
De Grote Kankershow: dinsdag 3 juni tussen 06.00 en 09.00 uur bij Radio Veronica. 
Woensdag 4 juni maken de dj’s van Radio Veronica vanaf de fiets hun radio uitzending. 
Woensdag 5 juni en donderdag 6 juni is Rick in de Morgen live tussen 06.00 – 09.00 uur vanuit Alpe d’HuZes te horen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in