Syngenta werkt samen met BT aan wereldwijde groei

BT kondigt vandaag een zevenjarige verlenging aan van het wereldwijde IT-dienstverleningscontract met Syngenta, één van ’s werelds toonaangevende bedrijven in de landbouwindustrie.

BT beheert al sinds 2000 alle communicatieaspecten van Syngenta, waaronder een geïntegreerde IP-infrastructuur om kostenbesparing en uitgebreide samenwerkingsdiensten mogelijk te maken. Met deze verlenging worden een aantal nieuwe diensten toegevoegd, waaronder wide area network (WAN)-diensten, uitbreiding van het draadloze local area network (LAN), ondersteuning van unified communications en het monitoren van applicatieprestaties.
BT helpt de medewerkers, partners en klanten van Syngenta beter te communiceren en samen te werken via een beveiligde toegang voor externe partijen, toegang op afstand voor
medewerkers, internationale IP-spraakdiensten, audio- en videoconferencing en beheerde mobiliteitsdiensten. BT blijft tevens geconvergeerde communicatiediensten leveren aan Syngenta’s 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen.
Martin Walker, Hoofd Syngenta Business Services: “Er zijn weinig bedrijven die zulke wereldwijde en duurzame oplossingen kunnen leveren om onze ambitieuze doelstellingen te helpen bereiken. Om deze reden zijn we blij met de verlenging van ons contract met BT. Het voortdurende gebruik van nieuwe technologieën verhoogt onze productiviteit doordat we onze medewerkers steeds beter met elkaar verbinden.”
Luis Alvarez, CEO van BT Global Services: “Syngenta’s ambitieuze groeiplannen in belangrijke regio’s, zoals Latijns-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Afrika, komen overeen met de investeringen van BT. We werken hard om onze klanten te helpen hun netwerkgebaseerde IT-diensten op meerdere platformen en in diverse regio’s te gebruiken. We zijn dan ook trots dat een wereldwijde leider zoals Syngenta ons een breed scala aan diensten toevertrouwt. Samen maken we op een creatieve manier gebruik van technologie om goede bedrijfsresultaten te behalen.”
Sinds 2000 helpt BT Syngenta om zijn infrastructuur te transformeren in één van de meest moderne bedrijfsnetwerken ter wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in