TP Vision breidt Ambilight uit op Philips tv’s en illustreert dit met verbluffende surffilm

Een sensationele surffilm markeert de start van TP Visions nieuwe marketingcampagne voor Philips Ambilight tv’s. Met het oog op de uitbreiding van Ambilight-functionaliteit zocht TP Vision een innovatieve manier om te laten zien hoe het toevoegen van licht de kijkbeleving kan verrijken. De zoektocht mondde uit in een nieuw concept: lichtgolven. “Light Waves” is een coole actiesportfilm die adembenemende surfscènes combineert met nooit eerder vertoonde lichteffecten. De film laat de voordelen zien van de unieke Ambilight-lichttechniek en laat goed zien hoe het toevoegen van licht de kijkervaring naar een hoger plan tilt. “Light Waves” is te bekijken op het YouTube-kanaal van Philips en op de Facebook pagina van Philips TV. Verder wordt de film door retailpartners vertoond op Philips Ambilight tv’s. De uitgebreide Ambilight-ervaring zal beschikbaar zijn op alle nieuwe modellen die worden geleverd met de unieke LED-lichttechnologie.

Ambilight maakt gamen op tv meeslepender
De engineers van TP Vision zijn er met Ambilight Gaming Mode in geslaagd de dynamiek van Ambilight dusdanig te verbeteren dat de unieke lichttechnologie zelfs de snelste scènes kan bijhouden. Dit maakt het spelen van adventure-, sport- en racegames en het bekijken van spectaculaire actiefilms en dynamische muziekvideo’s meeslepender dan ooit tevoren. Ambilight Gaming Mode is beschikbaar op alle Philips Ambilight tv’s van 2014.
Voetbal dat van het scherm spettert
Met de nieuwe Ambilight TV-app haalt u het maximale uit iedere voetbalwedstrijd tijdens het WK. Ambilight viert de successen van uw team met u mee door de wand achter de Philips tv te verlichten in de kleuren van de Nederlandse vlag – of de vlag van een ander land dat u aanmoedigt. De app werkt op alle Philips Ambilight tv’s die vanaf 2011 zijn gelanceerd. De Ambilight TV-app is te downloaden voor smartphones en tablets met Android en iOS op www.philips.com/Ambilight-tv-app.
Ambilight in de hele kamer
De nieuwe Philips tv’s met Ambilight hebben ook de Ambilight+hue-functie aan boord. Met deze geïntegreerde functionaliteit kunt u in de hele kamer genieten van Ambilight en Hue zonder dat u een smartphone of tablet nodig heeft om de innovatieve lichttechnologie te bedienen. Via de Philips Hue bridge betrekt de tv alle Hue-compatibele LED-lampen in de Ambilight-ervaring, waardoor de gehele woonkamer door lichteffecten wordt overspoeld. U bedient uw Hue-verlichtingssysteem direct vanaf het grote scherm van uw Philips televisie.
Surfen in een zee van licht
De hoofdrollen in “Light Waves” zijn voor rekening van Chippa Wilson en Damien Hobgood, twee van ’s werelds beste professionele surfers. In adembenemende beelden bedwingen ze kleurrijk vlammende golven zoals u ze nog nooit heeft gezien. “Light Waves” is een krachtig en emotioneel avontuur – net als Ambilight.
Geavanceerde filmtechnologie
De film is opgenomen met extreem robuuste camera-apparatuur, voorzien van 4K Ultra HD-technologie. Het op een Ambilight-achtige manier verlichten van de oceaan vereist een innovatieve lichttechniek, terwijl aangepaste surfplanken en vesten met veelkleurige LED-lampjes voor spannende hue-effecten zorgen. De opnames zijn voor het grootste deel gemaakt in Dubai en op de Malediven.
Marc Harmsen, marketing lead bij TP Vision: “Light Waves” is een spectaculaire en emotionele film die de kracht van Ambilight weerspiegelt. De film laat zien hoe het toevoegen van licht een spectaculaire sport als surfen nóg adembenemender maakt om naar te kijken. “Light Waves” is erin geslaagd om precies vast te leggen wat we onze klanten met Ambilight kunnen bieden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in