HP breidt mobiel aanbod voor zakelijke gebruikers uit met convertible laptop

HP kondigt een aantal nieuwe pc’s aan voor de zakelijke markt. Het bestaande aanbod wordt aangevuld met een nieuwe convertible twee-in-een laptop en een volledig nieuwe Elite serie.
  • De HP Pro x2 612 is zowel een uitermate krachtig notebook als een tablet voor maximale flexibiliteit. Tegelijkertijd biedt het device optimale beveiliging van bedrijfsgegevens.
  • Met de HP Elite 700 serie breidt HP het aanbod in het stijlvolle, betrouwbare en krachtige Elite portfolio verder uit tegen scherpe prijzen. Hiermee voldoet het aan de vraag van het MKB. De Eliteserie biedt nu laptops en desktops die veel meerwaarde leveren tegen een lagere prijs zonder daarbij concessies te doen aan prestaties en beveiliging.

Werknemers worden dagelijks geconfronteerd met een mix van werk en privé waarbij technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Devices moeten daarom aan verschillende verwachtingen voldoen. Zo moeten zij mobiel, slim ontworpen, online én veilig zijn. HP voorziet in deze mix met een zakelijke PC die flexibiliteit biedt en zo waarde toevoegt aan de gebruikservaring.
“Terwijl het gebruik van technologie in het bedrijfsleven heeft geleid tot een vervaging van het onderscheid tussen werk en privé, maken veel Europese bedrijven nog steeds gebruik van verouderde technologie die werknemers niet tevreden stelt,” aldus Kobi Elbaz, vice-president, Commercial Personal Systems, Printing en Personal Systems Group, HP EMEA. “HP blijft veilige zakelijke computers ontwikkelen waarmee werknemers stijlvol en productief voor de dag komen, zowel op het werk als in hun privéleven.”
Prijzen en beschikbaarheid
  • De HP Pro x2 612 is naar verwachting eind augustus verkrijgbaar in Nederland vanaf €899, inclusief Power Keyboard. Prijzen van de HP Pro x2 612 met soft base worden later bekendgemaakt.
  • De HP EliteBook 720, 740 en 750 zijn naar verwachting vanaf september beschikbaar in Nederland.
  • De HP EliteBook 725, HP EliteBook 745 en HP EliteBook 755 zijn naar verwachting in juli verkrijgbaar in Nederland vanaf €749.
  • De HP EliteOne, HP EliteDesk 700 Desktop Mini met AMD en HP EliteDesk 700 Small Form Factor met Intel zijn naar verwachting in september beschikbaar in Nederland.
  • De HP EliteDesk 700 Microtower en Small Form Factor met AMD zijn naar verwachting eind juli beschikbaar in Nederland.
  • De HP EliteDesk 700 Microtower PC met Intel is naar verwachting in november beschikbaar in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in