Nieuwe Philips MediaSuite hospitality-tv’s bieden toekomstgerichte connectiviteit en beheer op afstand

TP Vision introduceert een nieuwe serie energiezuinige Philips MediaSuite hospitality-tv’s. De tv’s bieden uitmuntende beeldkwaliteit, veelzijdige connectiviteit en een groot aantal speciale hospitality-functies zoals slimme managementtools op afstand,  interactieve informatiepagina’s en een Smart TV-aanbod dat aan kamers in iedere prijsklasse kan worden aangepast. Met MediaSuite hospitality-tv’s profiteren hoteliers van lage bedrijfskosten en uitgebreide dienstverlening via een groot netwerk van Philips TV-partners. De Philips MediaSuite-serie, die bestaat uit vijf modellen met schermafmetingen variërend van 71 cm (28”) tot 140 cm (55”), is leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2014.

Philips MediaSuite: powered by OXIGEN
De kern van de Philips MediaSuite hospitality’s wordt gevormd door Philips OXIGEN, een uitgebreide feature set die de nieuwste connectiviteit voor gast én hotelhouder combineert met gegarandeerd lage cost of ownership.
Hoteliers profiteren van eenvoudig onderhoud op afstand
Met SmartInstall kunnen hotelhouders serieus geld besparen. Ze kunnen met minimale inspanning op afstand de setup en het beheer van de Philips MediaSuite-televisies doen. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken pc-tool kunnen software-upgrades en updates van SmartInfo-pagina’s worden uitgevoerd zonder de hotelkamers te betreden. Ook voor het instellen van kanalen hoeven hotelgasten niet te worden gestoord. 
Interactief en slim informatiesysteem
Dankzij SmartInfo is het voor hotelhouders eenvoudig om informatie op maat via het scherm van de MediaSuite-tv met hun gasten te delen, zonder de noodzaak van een internet- of intranetverbinding. Een ruime keuze aan zorgvuldig vormgegeven templates helpt de hotelier bij het samenstellen van interactieve infopagina’s om de gasten op de hoogte te brengen van aanvullende diensten die het hotel biedt, zoals het ontspannende en culinaire aanbod, maar ook relevante toeristische informatie.
Veilig toegang tot Philips Smart TV-aanbod
Philips MediaSuite-tv’s geven toegang tot het cloud-gebaseerde Philips Smart TV portal, een rijke verzamelplaats van online apps, exclusieve hospitality-apps, catch-up tv-diensten en sociale-mediaplatformen. Om de privacy van de gasten te garanderen, worden persoonlijke gegevens na gebruik automatisch van de MediaSuite-televisies verwijderd.
Aanpasbare app-profielen komen tegemoet aan de wensen van gasten én hoteliers
Met AppControl kunnen hotelmanagers apps toevoegen, verwijderen en sorteren en verschillende profielen voor verschillende kamers creëren. De ‘look & feel’ van de Smart TV kan perfect worden afgestemd op de identiteit van het hotel. Om de beschikbare bandbreedte te optimaliseren, kunnen de tv’s in sommige kamers worden voorzien van premium-opties, terwijl andere, goedkopere kamers beschikken over een beperkter aanbod dat minder bandbreedte vereist.
Veilige koppeling met apparaten van gasten
Naast de brede selectie van bekabelde interfaces en poorten zoals USB, HDMI en Ethernet LAN, bieden Philips MediaSuite-tv’s probleemloze en veilige draadloze connectiviteit. Miracast en DirectShare maken het mogelijk om films, foto’s en muziek vanaf smartphones en tablets met iOS en Android naar de MediaSuite-tv te streamen. Beveiligde pairingmechanismen beschermen de privédata van de hotelgasten.
Geïntegreerde IPTV
Dankzij geïntegreerde IPTV kunnen Philips MediaSuite-tv’s naadloos worden aangesloten op bestaande interactieve systemen als IPTV-kanalen. Video-on-demand, interactieve hotelmenu’s en -informatie, maar ook online bestelsystemen behoren tot de mogelijkheden, zonder de noodzaak van een settopbox. Naast content via coax-tv-kabels kunnen hotels nu gebruikmaken van internet om tv-kanalen of VOD beschikbaar te maken.
Professionele diensten verhogen rendement
Eigenaren van Philips hospitality-tv’s worden bijgestaan door een zorgteam dat zich specifiek richt op hospitality tv. De hospitality tv business unit van TP Vision  beschikt over een groot netwerk van partners met lokale contacten die professionele en betrouwbare diensten leveren, waaronder on-time- en on-location-logistiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in