Orange Business Services consolideert wereldwijd netwerk van Oetiker Group

Orange Business Services haalt een contract binnen van Oetiker Group, toonaangevende leverancier van klem- en aansluitoplossingen met een hoofdkantoor in Horgen, Zwitserland. Orange levert een wereldwijd Wide Area Network (WAN) en geïntegreerde beveiligingsdiensten.

Het netwerk van Orange verbindt 1200 werknemers van Oetiker in 21 landen in Europa – inclusief de Benelux, Amerika en Azië. Beheerde beveiligingsdiensten zijn een prioriteit voor Oetiker, dus levert Orange Business Services als onderdeel van de oplossing een webbeschermingssuite met malware scanning en Zscaler, een web filtering bundel.
Oetiker Group consolideert de wereldwijde WAN-infrastructuur van verschillende leveranciers en technologieën met het netwerk van Orange. Oetiker profiteert door de gecentraliseerde IT-diensten van Orange Business Services van een netwerk dat door Orange Business Services wordt gebouwd en beheerd, met gegarandeerde service levels. Oetiker was op zoek naar een wereldwijde dienstverlener die in staat is om 21 locaties te verbinden en de implementatie van het gecentraliseerde SAP ERP- en CRM-systeem te ondersteunen.
Oetiker CIO Rainer Verling zegt: “Met onze nieuwe SAP-uitrol en gecentraliseerde infrastructuur wilden wij ons netwerk versterken en zochten we naar een vertrouwenspartner die ook onze WAN aanstuurt en goede SLA’s garandeert. Orange Business Services voldoet daaraan en biedt ook nog eens een compleet dienstenportfolio waar wij bij gebaat zijn in toekomstige projecten.”
Dr. Helmut Reisinger, senior vice president Europa, Rusland en CIS Orange Business Services zegt: “Orange Business Services kijkt ernaar uit om Oetiker de gewenste netwerkbreedte te leveren en onze expertise op het gebied van netwerken en beveiliging in te zetten. Hiermee kunnen wij tegemoet komen aan de huidige en toekomstige vraagstukken. Wij bieden Oetiker de optimale combinatie van wereldwijde netwerk- en communicatie-oplossingen. Hiermee is het bedrijf in staat om klanten de beste diensten te leveren en de productiviteit intern omhoog te schroeven.”
Over Oetiker Group
Oetiker Group is een toonaangevende leverancier van klem- en aansluitoplossingen voor verschillende applicaties.
Het bedrijf werd in 1942 opgericht in Horgen, Zwitserland en bedient klanten in 70 landen. Oetiker ontwerpt, fabriceert en distribueert klemmen, ringen, snelkoppelingen en passende montage-oplossingen. De verbonden oplossingen van Oetiker worden ingezet in automotive en industriële applicaties. Oetiker’s wereldwijde netwerk van professionals, applicatie-engineeringscentra, tool service centra, R&D-ondersteuning en productiefaciliteiten zorgen ervoor dat zij als sterke partner kunnen optreden. Het bereik en de nauwe samenwerking met klanten zorgen ervoor dat Oetiker innovatieve oplossingen kan ontwikkelen die de verwachtingen van klanten ver overtreffen.
Oetiker is een private onderneming met meer dan 1200 werknemers wereldwijd in 21 locaties in Europa, Amerika en Azië. Oetiker voldoet aan de volgende standaarden: ISO9001:2008, ISO/TS16949:2004, ISO14001:2004 en NSF. Meer informatie via www.oetiker.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in