Stassen HiFi aangesteld als reseller van Auro-3D® Immersive Sound Receivers

Stassen HiFi, de toonaangevende specialist op het gebied van audio en video, kondigt vandaag een reseller-overeenkomst aan met Auro Technologies.  De overeenkomst stelt Stassen HiFi aan als reseller van de Auro-3D® AV Receivers in onder andere de Benelux en Duitsland.

Auro Technologies ontwikkelde het nieuwe Auro-3D® formaat dat een derde dimensie in de ruimte toevoegt: hoogte. Om de geluidsenergie zo natuurlijk mogelijk te verspreiden, wordt de derde dimensie opgedeeld in twee lagen: de ‘Height Layer’ (in een hoek van 30-35°) en de ‘Top Layer’ (ook soms Overhead Layer’ genoemd) die zich recht boven de luisteraar bevindt. De combinatie van de drie dimensies rond de luisteraar verdeeld in drie lagen is noodzakelijk om een levensechte luisterervaring te bieden en is uniek aan het Auro-3D-formaat.
“Deze overeenkomst met Auro Technologies versterkt onze leidende positie op het gebied van surround en meeslepend geluid”, zegt Marcel Stassen, CEO van Stassen HiFi. “Ons bedrijf is sinds 1955 pionier op het gebied van hifi en surround sound en sindsdien zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van de luisterervaring. Samen met Auro Technologies zorgen we ervoor dat iedereen thuis kan genieten van een indrukwekkende luisterervaring.”
“Door met een belangrijk en erkend merk als Stassen HiFi samen te werken, zijn we in staat om het publiek thuis te voorzien van exact dezelfde Auro-3D® ervaring als in de bioscoop. We kijken uit naar onze samenwerking en naar het ontwikkelen van nieuwe producten in de komende jaren. Deze samenwerking maakt het voor consumenten mogelijk om te genieten van een meeslepende 3D-geluidservaring in hun eigen woonkamer, wat eerder niet mogelijk was. Dit is precies dé manier waarop er naar geluid geluisterd moet worden”, zegt Wilfried van Baelen, CEO van Auro Technologies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in