Vogel’s DesignMount nu beschikbaar; stijlvolle en functionele wandsteun voor luxe televisies

Vakmanschap is een onmiskenbaar onderdeel van interieur design geworden. Tegelijkertijd heeft de televisie vaak een prominente plek binnen de inrichting van een woning. Reden voor Vogel’s om met haar getalenteerde ontwerpers een exclusief wandsteunconcept te ontwikkelen. Vanaf nu is de Vogel’s DesignMount dan ook beschikbaar in Nederland.

De DesignMount van Vogel’s is ontwikkeld voor liefhebbers van design die hun inrichting en luxe televisie willen verrijken met stijlvolle accessoires. Met de DesignMount krijgt een flatscreen televisie een unieke steun die past in een zorgvuldig samengesteld decor.
De nieuwste wandsteun van Vogel’s combineert een luxueuze vormgeving met bewezen techniek. De DesignMount vouwt moeiteloos tegen de wand en laat een minimale ruimte vrij tussen de wandsteun en de muur. Hiermee hoeft de televisie dus nooit meer een ongewenst obstakel te zijn in de woon- of slaapkamer. Het frame is ontwikkeld met een sterke focus op de kwaliteit van afwerking. Daarbij is het frame geschikt voor televisies van 40-inch tot 65-inch (102-165 cm) met een maximaal gewicht van 30 kilogram. 
In de kabelkolom – strak geplaatst tegen de wand – kunnen tot tien kabels en snoeren opgeborgen worden om de televisie en DesignMount volledig tot recht te laten komen. 
Design Awards
Het ontwerp van de Vogel’s DesignMount is bekroond door twee van de belangrijkste designforums ter wereld; Red Dot en iF Product Design Award. De internationale productdesign awards zijn een erkenning voor de zuivere vormgeving van het Eindhovense ontwerp.
Gerdi Vogel’s, CEO bij Vogel’s: “Met de Vogel’s DesignMount hebben getalenteerde jonge ontwerpers onze mooiste wandsteun tot op heden ontwikkeld. Elk aspect is met perfectie benaderd; de materialen, vormgeving, flexibiliteit en functionaliteit. Een stijlvol statement voor liefhebbers van interieur design.” 

1 REACTIE

  1. Bestaat er ook een wandsteun met wandverlichting? Je ziet de televisie met backlight in de tv zelf. Het lijkt me handig om voor de tv's zonder verlichting een wandlamp in te bouwen in de wandsteun. Misschien wordt dit design dan nog beter verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in