Eigenaar van Calvin Klein en Tommy Hilfiger kiest Easynet om IT-transformatie vorm te geven

PVH Corporation, eigenaar van bekende lifestylemerken, zoals Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Speedo, heeft Easynet ingeschakeld om zijn Europese IT-backbone opnieuw in te richten ter ondersteuning van de plannen voor groei op de lange termijn en meer rendement. Easynet gaat nu een Europees netwerk met 400 sites ontwerpen, installeren en beveiligen. Dit netwerk zorgt voor de integratie van Calvin Klein- en Tommy Hilfiger-winkels in 22 landen.

De omzet van PVH Corporation bedraagt $8,5 miljard dollar en het bedrijf wil de komende jaren verder uitbreiden. Het Europese Easynet-netwerk zal een rol spelen in de backbone van het retail-netwerk, het harmoniseren van de IT-systemen van de bedrijven, het stroomlijnen van de communicatie, het ondersteunen van samenwerking en het vereenvoudigen van het beheer binnen de organisatie. Het zal PVH ook helpen met zijn plannen om in de toeleveringsketen te investeren en nieuwe software uit te rollen binnen de organisatie.
Easynet heeft uitgebreide ervaring met het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de wereldwijde retail-sector. De resultaten die hiermee zijn geboekt, alsook de slagvaardigheid van het bedrijf hebben bijgedragen aan de keuze van PVH voor Easynet. Chris Hazewinkel, Country Manager Netherlands + Nordics van Easynet: “PVH is de thuisbasis voor een aantal van ’s werelds bekendste en meest gerespecteerde merken. Het is een dynamisch internationaal bedrijf met IT in het hart van zijn groeiplannen. Dit is een omslagpunt in de geschiedenis van het bedrijf en het is prachtig om daar aan te mogen bijdragen.”
Over Easynet
Easynet is een service integrator van beheerde cloudinfrastructuur met klanten, medewerkers en kantoren op elk continent. De onderneming combineert een wereldwijde aanwezigheid met lokale expertise en een dienstverlening op maat – waar ook ter wereld haar klanten zich bevinden. Een greep uit het klantenbestand: EDF, Yakult, Transport for London, Bridgestone, Q Park, Tommy Hilfiger, Rituals en Campofrio Food Group. Easynet werkt mee aan het G-Cloudprogramma van de Britse overheid, een aanbestedingskader dat cloud computing op alle overheidsniveaus aanmoedigt.
De inspanningen van Easynet om een optimale dienstverlening te bieden, hebben geleid tot enkele belangrijke bekroningen, waaronder European Service Provider of the Year 2013, Polycom Partner of the Year Award en de HP Best Joint Engagement Award 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in