Nieuwe generatie Philips Hospitality tv’s: innovatie voor hotelgasten én hotelhouders

Met de nieuwe generatie Philips MediaSuite televisies presenteert TP Vision de eerste modellenreeks in het hospitality-tv-aanbod voor 2014. De nieuwe line-up, bestaande uit de Philips-series Studio, EasySuite, MediaSuite en Signature, versterkt het leiderschap van TP Vision op de hospitality-markt. Het nieuwe portfolio omvat een ruime keuze aan slanke en duurzame hospitality-televisies in verschillende stijlen en schermformaten. Van budgethostel tot designhotel en luxehotel, van particuliere B&B tot internationale keten, van cruiseschip tot ziekenhuis en rusthuis: voor iedere kamer is er een perfecte Philips hospitality tv.

Al drie decennia een betrouwbare partner op de hospitality-tv-markt
TP Vision, fabrikant van Philips hospitality tv’s, is een betrouwbare partner van de grootste internationale hotelketens én de kleinste hotels. Het nieuwe portfolio weerspiegelt de ervaring en kennis die het bedrijf gedurende dertig jaar als marktleider heeft opgedaan.
Chris Sluys, General Manager Business Unit Hospitality TV and Signage, TP Vision;
“TP Vision is de enige organisatie op de hospitality-tv-markt die zich zo sterk richt op het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van tv’s die speciaal zijn afgestemd op hospitality-faciliteiten. Dit draagt bij aan een diep en volledig inzicht in de behoeften van onze klanten.”
De nieuwste innovatie in connectiviteit en controle
Philips hospitality tv’s zijn voorzien van de nieuwste verbindingsmogelijkheden, waardoor gasten hun slimme apparaten met de tv kunnen integreren en verbonden zijn met internet, hotelinformatiediensten en lokale netwerken.
Lage total cost of ownership
Met de nieuwe Philips hospitality tv’s beschikken hotelhouders over kostenbesparende installatie- en beheertools en tal van andere efficiënte functies die het mogelijk maken om extra inkomsten te genereren en een zo laag mogelijke total cost of ownership garanderen.
Duurzame televisies voor een minimale ecologische voetafdruk
Hospitality tv’s uit de Philips-series Studio, EasySuite, MediaSuite en Signature zijn uitgerust met de nieuwste LED-backlight-technologie voor een zo laag mogelijk energieverbruik Alle nieuwe Philips hospitality tv’s hebben het energielabel A, A+ of A++.
Professionele en zorgeloze ondersteuning
Alle eigenaren van Philips hospitality-tv’s worden bijgestaan door een kundig team dat zich specifiek richt op hospitality tv. De hospitality tv business unit van TP Vision  beschikt over een groot netwerk van partners met lokale contacten die professionele en betrouwbare diensten leveren, waaronder on-time- en on-location-logistiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in