Orange Business Services’ Joris Duysens neemt functie Filip Verstockt over, Verstockt naar Orange Mobile Enterprise

Twee belangrijke mensen bij Orange Business Services krijgen een nieuwe functie. Joris Duysens neemt de functie over van Filip Verstockt, die op zijn beurt verder gaat bij Orange Mobile Enterprise. Meer na de break.

Joris Duysens neemt de functie van Filip Verstockt over en is het nieuwe Hoofd Sales in België en Luxembourg. Zijn taak is om de B2B business verder te ontwikkelen en Orange Business Services te positioneren als wereldwijde marktleider op het gebied van integratie voor multinationals in België en Luxembourg. 3M, het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken en Swift zijn enkele voorbeelden van de huidige klanten. Joris heeft een master bouwkunde. Voordat hij in 2010 bij Orange Business Services als Enterprise Sales Manager in the team van Filip Verstockt startte, werkte hij als Sales Manager voor business channel bij KPN België. Eerder startte hij zijn carrière als consultant bij de Altran groep.

Filip Verstockt heeft na vijf jaar gewerkt te hebben als Hoofd Sales bij Orange Business Services België en Luxembourg, een nieuwe functie als Hoofd Sales bij Orange Mobile Enterprise. Orange Mobile Enterprise (OME) werd begin 2013 gelanceerd voor de corporate markt in enterprise mobility en M2M. De bedrijfstak steunt op de vaste, mobiele en beheerde IT-capaciteiten van de groep, evenals de internationale aanwezigheid. OME’s beheerde mobiele diensten zorgen ervoor dat klanten zich in de markt kunnen onderscheiden. In Verstockt’s nieuwe rol zal hij op wereldwijde schaal de groei van Orange Business Services in zowel de mobiele als de M2M-markt stimuleren. Verstockt heeft een master in commerciële wetenschappen. Voordat hij bij Orange Business Services in juni 2000 als Account Director aan de slag ging, werkte Filip Verstockt voor Telindus. In 2007 nam hij de leiding van het BeLux Business Development- en Indirect Channelteam. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in