Philips 9800: het nieuwe Ultra-HD-vlaggenschip met Android, 4-zijdig Ambilight en ultieme beeldkwaliteit

TP Vision, het eerste Europese tv-merk dat televisies met Android™ op de markt brengt, presenteert zijn nieuwste telg met Ultra HD, Ambilight en Android™. Met de snelle en vloeiende 65PUS9809 wordt een nieuwe stap gezet in de voortdurende verfijning van de tv-beleving. Bovenop het bestaande Philips Smart TV-aanbod zorgt de toegang tot Google™ Play Store voor  een enorme verscheidenheid aan tv-content, games, applicaties en diensten. Daarnaast levert de Philips 65PUS9809 de ultieme UHD-beeldkwaliteit: met Ultra Resolution worden ‘gewone’ beelden opgewaardeerd naar Ultra HD, terwijl Micro Dimming Premium en Bright Pro garant staan voor het hoogst mogelijke contrast. De 65PUS9809 komt in het derde kwartaal van 2014 in de winkel.

Google™-gecertificeerde Android UHD TV
De Philips 65PUS9809 is gecertificeerd door Google™: het Android™-besturingssysteem is volledig geïntegreerd in de tv. Dit is een waardevolle aanvulling van de Smart TV-ervaring, omdat het toegang biedt tot alle apps, diensten en content in de Google Play Store, bovenop het reguliere Philips Smart TV-aanbod.
Alles opgeschaald naar UHD-kwaliteit
Het 164 centimeter (65”) grote UHD-scherm beschikt over de ultieme beeldkwaliteit in Ultra HD. Zijn bekroonde Perfect Pixel Ultra HD-engine optimaliseert de beeldkwaliteit, wat messcherpe en gedetailleerde beelden met veel diepte en contrast oplevert.  De upscaling-functie van Philips, Ultra Resolution, zorgt ervoor dat niet-UHD-beelden zo gedetailleerd, helder en scherp worden weergegeven dat het lijkt alsof ze in Ultra HD-resolutie zijn opgenomen.
Subliem contrast met state-of-the-art dimmingtechnologie
Bright Pro stuwt het contrast plaatselijk op tot een lichtopbrengst die twee keer zo groot is als die van standaard LED-backlight technologie. Dit resulteert in levensechte beelden met scherpere, heldere tinten, diep, fluweelachtig zwart en superieur contrast, bij dag- én nachtopnamen.
Het bekroonde Micro Dimming Premium optimaliseert het contrast nóg verder, met het diepste zwart en het helderste wit als resultaat. Het analyseert ieder beeld nauwkeurig, waarna het in 144 segmenten opgedeelde direct LED-backlight zich naadloos aanpast.
4-zijdig Ambilight vervolmaakt puur design
De Philips 65PUS9809 heeft een zeer slanke, antracietkleurige metalen rand rond het 164 centimeter metende  scherm. De tv rust op een speciaal ontworpen ‘edge’-voet.  Het strakke design, uitgevoerd in subliem afgewerkte, natuurlijke materialen, wordt afgemaakt met de lichtgloed die door het 4-zijdige Ambilight op de achterwand wordt geprojecteerd.
Draadloze subwoofer en fraai vormgegeven luidsprekers voor fantastisch geluid
Om de ultieme tv-beleving te bereiken, is de Philips 9800-serie uitgerust met eersteklas akoestische versterking  voor een krachtige surround-soundsensatie. De bijgeleverde draadloze subwoofer – die subtiel uit het zicht kan worden geplaatst – zorgt voor levendig, natuurlijk en vol geluid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in