Synology introduceert DiskStation DS415play

Synology introduceert de DiskStation DS415play, een 4-bay NAS-server ontworpen voor thuisgebruikers die al hun HD-video’s, foto’s en muziek op een centrale plaats willen opslaan. Dit model biedt tevens full HD videotranscoding.

“Met vier schijfposities bouwt de DS415play voort op het succes van zijn kleine broertje, de DS214play. Dit model biedt tot 24TB aan opslagcapaciteit en is daarmee zeer interessant voor mediafans”, zegt Michael Wang, product manager bij Synology.
De DS415play beschikt over hardwarematige transcoding van video, waarmee 1080p Full HD video rechtstreeks geconverteerd kan worden naar een andere videokwaliteit. Op deze manier kunnen gebruikers hun video’s moeiteloos op ieder apparaat streamen en bekijken. Natuurlijk kan HD content ook in de volledige kwaliteit worden afgespeeld, via Apple TV, DLNA-apparaten, mobiele apparaten en computers.
Deze nieuwe NAS is uitgerust met een 1,6GHz dual-core processor en 1GB RAM-geheugen, waarmee een gemiddelde leessnelheid van 112,45MB/sec behaald kan worden bij RAID 5 in een Windows-omgeving. De gemiddelde schrijfsnelheid bedraagt in dat geval 101,21MB/sec. Een ingebouwde FPU zorgt ervoor dat de multimediaprestaties van de DS415play nog verder worden verbeterd.
De Synology DS415play draait op DiskStation Manager (DSM) 5.0, een intuïtief besturingssysteem dat een scala aan applicaties ondersteunt om productiviteit op de werkvloer te verhogen. Synology is verkozen tot winnaar van de “PCMag Business Choice Award 2013” en kreeg de hoogste beoordeling op elk aspect van het onderzoek, waaronder betrouwbaarheid, klanttevredenheid, prijs/kwaliteit en aanbevelingswaardigheid.
Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/nl-nl/products/overview/DS415play.
Prijs en beschikbaarheid
De DS415play is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €365 (excl. BTW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in