10.000e bestelling online bij Vechtsportwinkel.com

Bij de online specialist in de verkoop van vechtsport- en fitnessartikelen is de 10.000-ste online bestelling uitgeleverd. 
De heuglijke mijlpaal werd door het bedrijf aangegrepen om de klant, Axel Scheepers uit Rotterdam, in het zonnetje te zetten. Hij  kreeg van Mark van den Ing – de eigenaar van Vechtsportwinkel.com, een verrassingspakket met daarin o.a. een sporttas, een rugtas en diverse fitness artikelen.  In zijn reactie liet Axel weten te zijn “overdonderd” en het “een erg leuke verrassing te vinden”.


Gestart op een zolderkamer, nu 1200 artikelen in de etalage
De webwinkel uit Otterlo is in 2007 gestart op zolderkamertje en is met ruim 1200 artikelen en meer dan 10.000 leveringen uitgegroeid tot een serieuze online speler op het gebied van de verkoop van vechtsport- en fitnessartikelen. “We zijn begonnen op een zolderkamer met alleen karatepakken van Adidas, inmiddels bieden we ruim 25 merken en 1200 artikelen voor alle budo- en ringsporten, veelal direct geleverd uit eigen voorraad. Begin 2013 is daar het fitness assortiment aan toegevoegd. ” laat de eigenaar weten. 
Op naar de 25.000
De webwinkel heeft als ambitie om uit te groeien tot de beste en meest klant gedreven webwinkel op het gebied van vechtsport- en fitnessartikelen. “De 10.000e uitlevering is een belangrijke mijlpaal en laat zien dat we duidelijk op weg zijn onze ambitie in te vullen. Onze strategie om klanten centraal te zetten en het unieke klantloyaliteitsprogramma levert daar een belangrijke bijdrage aan.” zegt eigenaar Mark van den Ing in een reactie. “Wij verwachten binnen 2 jaar de 25.000e bestelling uit te leveren.”. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in