Apple Store Den Haag opent op 9 augustus

Apple heeft gisteren officiëel laten weten dat in Den Haag op 9 augustus, aanstaande zaterdag, een nieuwe Apple Store zal worden geopend. Het is Apple’s derde Retail Store in Nederland, na Amsterdam en Haarlem. De opening vindt plaats om 10 uur ’s ochtends, aldus de aankondiging.
De nieuwe Apple Store bevindt zich aan de Passage 39 en is wel een stuk kleiner dan de winkel in Amterdam. Al is de Apple Store in Haarlem ook niet zo groot. Daarnaast is de Passage een soort winkelcentrum, dus is de Apple Store te vinden op een plek waar waarschijnlijk meer mensen tegelijkertijd zullen zijn.
Bron: iCulture
Hoewel er nog zwarte stickers op de ramen zitten, is al wel te zien hoe het er van buiten uit ziet. De logo’s van Apple hangen er al bijvoorbeeld. Pas komende vrijdag zal waarschijnlijk te zien zijn hoe het ingericht is. Apple koos voor de Passage als locatie, vanwege de prachtige architectuur. De Apple Store in Haarlem oogt een stuk simpeler, vergelijkbaar met veel stores in New York. De nieuwe in Den Haag lijkt meer op de Apple Store in Amsterdam, omdat duidelijk zichtbaar is dat ze beiden een ‘antiquair’ uiterlijk hebben. In Haarlem is de Apple Store aan de voorkant geheel van glas gemaakt.
Links: Apple Store Amsterdam, rechts: Apple Store Haarlem (bron: Apple)
Zoals bij de opening van iedere nieuwe Apple Store worden er weer t-shirts uitgedeeld. Maar je moet er wel heel snel bij zijn om er eentje te kunnen bemachtigen: alleen de eerste 1.000 bezoekers krijgen een shirt uitgedeeld. Veel mensen zullen wederom extra vroeg aanwezig zijn, sommigen al twaalf uur van tevoren. De verwachting is dat er een lange rij zal staan, vooral net voor de opening.
Bij de Apple Store kun je onder andere natuurlijk een iPhone, iPad, iPod of Mac aanschaffen, maar je kunt de producten ook zelf uitproberen. Dit creëert een positieve ervaring met Apple en haar producten. Je weet dan ook zeker of een product je werkelijk bevalt of niet. Heb je een probleem met een Apple-product of een vraag erover, dan kun je bij de Genius Bar terecht.
De openingstijden van de Apple Store in Den Haag zijn als volgt:
  • Ma: 12:00 uur – 19:00 uur
  • Di, Wo, Vr, Za: 10:00 uur – 19:00 uur
  • Do: 10:00 uur – 21:00 uur
  • Zo: 12:00 uur – 18:00 uur
Het is overigens niet duidelijk of er nog meer Apple Stores naar Nederland komen. Op korte termijn in elk geval niet, maar het is mogelijk dat er op andere grote plaatsen over een tijdje nog nieuwe stores komen. Zo heeft Eindhoven veel potentie voor een officiële winkel van Apple. Of Den Bosch, Utrecht enzovoort. Amsterdam en Haarlem liggen erg dicht op elkaar, en Den Haag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in