Evenement-ontdekkingsapp Clusterize wordt vandaag gelanceerd voor Nederlandse iOS- en Android-gebruikers

Clusterize levert een gecureerd lijst van partijen, muziekoptredens, komedieshows en andere evenementen voor u die bij te wonen zijn. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om openbare Facebook-evenementen te sorteren, het sorteren op je interesses en je locatie.

“Stel, je bent als nieuwe student aangekomen in Groningen en je wilt graag uitgaan, maar je hebt nog niet zoveel vrienden. En degenen die je al wel kent zijn evenmin bekend met de locatie. Dan komt Clusterize zeer van pas, omdat je kunt zoeken naar muziekevenementen in de buurt en waar anderen van plan zijn naartoe te gaan.”, aldus Clusterize-oprichter George Stoyanov.
Clusterize cureert niet alleen bij evenementen. Het is de gemakkelijkste manier om te ontdekken waar je vrienden van plan zijn naartoe te gaan, welke evenementen je favoriete clubs organiseren, en welke zangers waar je fan van bent waar spelen. Net als bij Twitter kun je mensen volgen en zij kunnen jou terugvolgen. Op het thuisscherm krijg je een overzicht van waar de anderen mee bezig zijn.
“We bouwen een app voor mensen die graag uitgaan,” voegt Stoyanov toe. “Zo geven we onze gebruikers de makkelijkste manier om te zien wat de mensen in hun omgeving van plan zijn te gaan doen. Het is handiger dan sms’en van vrienden om te weten of ze naar buiten willen komen”

Downloaden: Clusterize | gratis, universeel; iOS 6 of nieuwer vereist


Android-versie:
Downloaden: Clusterize (beta) | gratis; Android 4.0 of nieuwer vereist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in