Philips tv’s krijgen OnLive Game Service: de nieuwste blockbusters direct op het grote scherm

TP Vision kondigt de integratie aan van de cloudgaming-dienst OnLive in Philips tv’s met Android. Met deze dienst kunnen videogames van console-kwaliteit op het grootste scherm in huis worden gespeeld zonder dat er daadwerkelijk een spelconsole aan te pas komt. De OnLive Game Service zal in de loop van 2014 beschikbaar komen op Philips tv’s die worden aangedreven door Android*.

Toegang tot honderden games zonder console

De integratie van het direct toegankelijke gameplatform OnLive in Philips tv’s met Android maakt het mogelijk de nieuwste grote namen uit het aanbod van de OnLive Game Service te spelen door simpelweg een controller op de tv aan te sluiten. De groeiende OnLive-bibliotheek omvat alle soorten games, van kaskrakers tot sport-, race-en action-adventuregames voor het hele gezin.
Gamen op verschillende apparaten met OnLive
Wat OnLive uniek maakt, is dat de eigenaar van een Philips tv alléén kan spelen, maar ook op afstand met vrienden, en dan maakt het niet uit of dat op de tv is of op een ander apparaat, zoals een pc, een Mac of een Android-tablet. Ook kunnen de deelnemers aan het spel beginnen op de Philips tv en, bijvoorbeeld als ze het huis hebben verlaten, verder spelen op een Android-tablet. De vorderingen worden in de cloud opgeslagen en automatisch gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten, zodat je altijd verder kunt gaan waar je bent gebleven, waar je je ook bevindt.
Ruime keuze in Philips tv’s met Android
OnLive draait op alle Philips tv’s die Android als besturingssysteem hebben. Het aanbod is inmiddels breed genoeg om een tv met Android te vinden die perfect aan ieders eisen voldoet.
Ambilight zorgt voor een nóg meeslependere game-ervaring
Alle Philips tv’s met Android zijn uitgerust met Ambilight, een LED-verlichtingstechnologie die exclusief voor Philips tv’s is ontwikkeld. Ambilight werpt een warme lichtgloed – die precies overeenkomt met de kleuren op het scherm – op de wand achter de tv. Dankzij de Ambilight Gaming Mode zijn de lichteffecten in staat om ook razendsnelle scenes in actie- en sportgames bij te houden, wat resulteert in een ronduit sensationele game-beleving. 
Philips tv’s ondersteunen een breed scala aan gamecontrollers
OnLive-games die beschikbaar zijn voor een Philips tv kunnen worden gespeeld met een gamecontroller. Philips tv’s met Android ondersteunen een grote verscheidenheid aan game-controllers die zijn gebaseerd op XInput.
* De OnLive Game Service zal in het vierde kwartaal van 2014 beschikbaar komen in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland en Ierland. De uitrol in andere Europese landen zal in 2015 worden voortgezet volgens het Onlive-uitrolplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in