Philips tv’s met Android™: de eerste smart tv’s met Spotify Connect

TP Vision is de eerste tv-fabrikant ter wereld die Spotify Connect integreert in smart tv’s. Met Connect kunnen Spotify Premium-gebruikers alle muziek van Spotify afspelen op Philips tv’s met Android, draadloos bediend vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Spotify Connect komt in september beschikbaar op Philips tv’s met Android™.

Eenvoudig toegang tot meer dan 20 miljoen tracks
Met Spotify Connect is het mogelijk om met de telefoon of tablet de muziek op de Philips tv met Android™ te bedienen. U kunt met de Spotify-app op uw telefoon of tablet naadloos overschakelen van een hoofdtelefoon naar de tv. Zo kunt u bellen, andere apps op de smartphone gebruiken en zelfs buiten het bereik van het wifi-netwerk komen zonder de muziek op de tv te onderbreken.
Spotify Connect is geïntegreerd in Philips tv’s met Android™
Alle Philips tv’s met Android™ als besturingssysteem zijn uitgerust met Spotify Connect. Als de smartphone of tablet samen met de tv wordt gebruikt, zijn dezelfde functies beschikbaar die de Spotify Premium-gebruiker al gewend is, inclusief de bladerfunctie, radio en de opgeslagen afspeellijsten en albums in Jouw Muziek, allemaal bediend met de Spotify-app op de telefoon en tablet óf met de afstandsbediening van de Philips tv. Zo kan de gebruiker nóg gemakkelijker genieten van de ruim 20 miljoen nummers die de Spotify-catalogus rijk is. TP Vision biedt de consument een ruime keuze aan Philips tv’s die door Android™ worden aangedreven.
“De integratie van Spotify Connect in onze tv’s met AndroidTM zal de positie van de Philips tv als entertainmentcentrum in huis nog verder verstevigen,” aldus Albert Mombarg, hoofd Smart TV, TP Vision.
* Beschikbaarheid van Spotify en Spotify Connect op Philips tv’s met AndroidTM  verschilt per land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in