Box en AT&T brengen beveiliging, snelheid en betrouwbaarheid op bedrijfsniveau naar de cloud

Box, een cloudplatform waarmee bedrijven veilig bestanden kunnen opslaan, delen en beheren, en AT&T* gaan samenwerken om bedrijven van elke grootte cloud- en mobiliteitsoplossingen te bieden op bedrijfsniveau.

Door deze samenwerking kunnen zakelijke AT&T-klanten AT&T NetBondSM gebruiken als zeer veilige ‘opstap’ naar de Box-cloud. Met behulp van AT&T NetBond kunnen klanten verbinding maken met cloudservices via hun Virtual Private Network (VPN) van AT&T, waarmee extreem veilige en betrouwbare verbindingen tot stand kunnen worden gebracht. Hierdoor zijn klanten voor de toegang tot cloudservices niet afhankelijk van het openbare internet. AT&T NetBond maakt gebruikt van gepatenteerde technologie en schaalt netwerkbronnen op dynamische wijze wanneer de cloudbehoeften van bedrijven veranderen.
De cloudmogelijkheden die Box en AT&T aankondigen, geven vervolg aan de integratie van Box in AT&T Toggle®, de bring-your-own-device-oplossing van AT&T. De combinatie van deze oplossingen biedt bedrijven veilige samenwerking in de cloud op vrijwel ieder apparaat, waardoor werknemers flexibeler en efficiënter kunnen werken.
“Bedrijven willen hun content naar de cloud verplaatsen om mobiele productiviteit en samenwerking binnen hun organisatie te stimuleren”, aldus Whitney Bouck, Senior Vice President Global Marketing bij Box. “Box en AT&T bieden samen een uniforme oplossing waarmee het voor gebruikers ongekend eenvoudig is om hun content op ieder apparaat te openen en te bewerken. Deze oplossing levert ondernemingen de beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties die ze nodig hebben.”
De integratie van Box met AT&T Toggle en NetBond biedt een zeer veilige mobiele werkruimte voor zakelijke content en samenwerking. Gebruikers kunnen met Box zakelijke content, zoals documenten, presentaties, afbeeldingen en video’s, eenvoudig openen en opslaan en deze gescheiden houden van persoonlijke content op het apparaat. De release van AT&T Toggle met Box staat gepland voor het voorjaar van 2015. De nieuwe Box – AT&T NetBond-oplossing komt naar verwachting beschikbaar in de eerste helft van 2015.
“Box en AT&T vormen een krachtige combinatie. Samen bieden we flexibele oplossingen waarmee bedrijven mobieler kunnen werken en toegang tot content eenvoudiger wordt, waardoor ze beter kunnen samenwerken”, aldus Abhi Ingle, SVP Advanced Solutions van AT&T Business Solutions. “Dankzij onze geïntensiveerde samenwerking met Box profiteren bedrijven van de mogelijkheid om informatie in de cloud op te slaan en deze altijd en overal te kunnen openen.”
Deze samenwerking met AT&T sluit aan op de keynote die Aaron Levie, CEO van Box, vorige week hield. Hierin onthulde hij uitbreidingen in diverse Box-producten, zoals Box Notes. Hij introduceerde tevens Box Workflow, een nieuw product dat zakelijke processen in de cloud volledig vernieuwt, en Box for Industries, een nieuw initiatief om specifieke sectoren, zoals de detailhandel, gezondheidszorg en media, end-to-end-oplossingen aan te bieden. Box kondigde daarnaast ook Box Retention Management en nieuwe metadata-mogelijkheden aan.
“Altijd en overal werken vanaf ieder apparaat, dat is de nieuwe norm. De integratie van de cloudinfrastructuur van Box met AT&T-oplossingen zoals AT&T NetBond en Toggle stimuleert de productiviteit van werknemers. Zeer veilige on-demand oplossingen bieden CIO’s de geruststelling die ze zo goed kunnen gebruiken in deze mobiele wereld”, stelt René Dufrene, AVP van AT&T Business Solutions. “Box is een belangrijke aanvulling op ons groeiende AT&T NetBond-programma en helpt de overgang naar de cloud voor bedrijven te versnellen.”
AT&T NetBond
De combinatie van een bestaand VPN-netwerk van AT&T met de cloudplatform-infrastructuur via AT&T NetBond biedt klanten de volgende voordelen:
  • Eenvoud: werkt naadloos met bestaande VPN-netwerken van AT&T via API’s die een geautomatiseerde ervaring bieden. Klanten hoeven geen andere apparatuur of toegangslijnen aan te schaffen.
  • Besparingen: een flexibel netwerk dat zich aanpast aan de behoeften van de cloudservice. Bedrijven kunnen tot wel 60% besparen op netwerkkosten.
  • Prestaties: 50% lagere latentie en drie keer betere beschikbaarheid ten opzichte van openbaar internet.
  • Beveiliging: isoleert verkeer dat direct naar cloudplatforms gaat via het mondiale particuliere netwerk van AT&T en biedt betere bescherming tegen risico’s zoals DDoS-aanvallen.
AT&T Toggle
Met AT&T Toggle kunnen bedrijven en organisaties van elke grootte besparen op de aanschaf van bedrijfsapparaten en krijgen werknemers de vrijheid om de smartphone of tablet van hun voorkeur zowel zakelijk als privé te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in