Duckstad FM: bijzondere samenwerking tussen MyRadio en Donald Duck

MyRadio en Donald Duck Weekblad lanceren vandaag Duckstad FM. Dit nieuwe radiostation staat in het teken van Donald Duck en wordt gelanceerd rondom de speciale muzikale editie ‘Sterren in Duckstad’, met in de hoofdrol DJ Ferry Corsten, alias Curry Worsten. Duckstad FM is een maand lang te beluisteren via Myradio.nl en DonaldDuck.nl.

Op Duckstad FM hoor je een interview tussen Ferry Corsten en Donald Duck, nieuwtjes uit de Duckstad krant en zelfs de commercials zijn aangepast in Duckstad stijl. Op het station komen onder andere Curry Worsten, Lady Koekoek, Marco Tornado, Katy Herrie en Stroommee voorbij. Naast het radiostation is vanaf a.s. vrijdag de muzikale editie van Donald Duck te verkrijgen, die verschijnt in een reeks van in totaal twaalf unieke edities bij het thema ‘Geef je dromen de ruimte’. Deze editie staat helemaal in het teken van DJ Ferry Corsten.
Ferry Corsten vindt zijn Donald Duck personage Curry Worsten geweldig. ‘Toen de vraag binnen kwam of ik mee wilde werken hoefde ik geen moment te twijfelen, dit is toch de ultieme droom! Vroeger was ik al een groot fan van Donald Duck. Nu kan ik aan mijn kinderen deze editie laten zien waar papa instaat, dat is echt geweldig! Zo blijkt maar dat ik met hard werk en veel doorzettingsvermogen het naast internationale optredens nu zelfs tot in Duckstad heb kunnen schoppen! En dat voorbeeld geef ik zo ook aan mijn kinderen door’.
Ga voor Duckstad FM naar MyRadio.nl en DonaldDuck.nl.
Donald Duck Weekblad
Donald Duck Weekblad wil met het thema ‘Geef je dromen de ruimte…’ kinderen motiveren om naar hun droombaan te blijven streven. Ter inspiratie staan elke maand op ludieke wijze een beroep en een BN’er (of beter gezegd: een BD’er*) centraal in het blad, variërend van bioloog, acteur, astronaut, modeontwerper tot DJ. Donald Duck Weekblad is onderdeel van Sanoma.
*) Bekende Duckstadter

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in